NOHrD SwingTower


 

Som et stilfuldt og praktisk alternativ til traditionelle kettlebells, består hver SwingWeight af et solidt træhåndtag fastgjort til en håndsyet læderpose. Hver pose indeholder meget små jernhagl, der understøtter dine bevægelsers dynamiske ubalance ved at flytte sig inden i posen – hvilket giver øget stimulus til led, muskler og bindevæv.
 

Håndsyet ægte læder

Alle NOHdR SwingWeights er lavet af højkvalitets ægte læder og er håndsyede for at sikre høj kvalitet. En integreret metalskinne sikrer holdbarheden og styrken af hver enkelt håndvægt.

Solidt træhåndtag

SwingWeight-håndtagene er ergonomisk udformede af massivt, olieret træ for at sikre et godt og behageligt greb. For enden af hvert greb er vægten angivet I kilogram.

 

Guidet workout

Med SwingWeights følger en omfattende øvelsesmanual. Den kan placeres i holderen i toppen af SwingTower, så den er let at se under træningen. Alternativt kan man placere en smartphone eller tablet i holderen for at se træningsvideoer.

Let at flytte

SwingWeights og Tower kan let flyttes rundt I hjemmet eller træningslokalet, hvad der giver dig mulighed for at træne, hvor du vil og hvornår du vil.

Reduceret stødpåvirkning

Meget mindre stødpåvirkning end med en almindelig kettlebell. Adskillige populære kettlebell-øvelser indebærer, at vægten rammer underarme og ben, hvad der kan føre til ubehag eller blå mærker. SwingWeights’ bløde læderposer fjerner dette problem.

 

Pladsbesparende opbevaring

Designet til at passe ind i din bolig. Når SwingWeights ikke er i brug, opbevares de sikkert, bekvemt og pladsbesparende på dit SwingTower.

Fyld af jernhagl

Selve håndvægten består af små jernhagl anbragt i en pose, som understøtter dine bevægelsers dynamiske ubalance ved at flytte sig inden i posen – hvilket giver øget stimulus til led, muskler og bindevæv.

 

 

Funktionel styrke

Konventionelle, statiske håndvægte fokuserer på lineære bevægelser, som træner store muskelgrupper. I modsætning hertil bevæger indholdet af jernhagl sig inden i SwingWeights’ læderposer og stimulerer 
 

Kan leveres i hele vores sortiment af bæredygtigt hårdttræ.
 

 

 

Eg

Ask

Walnød

Club

 

Se udvalget her: