ANSVARLIGHED

Det betyder noget for os

Med vores naturlige og holdbare fitnessdesigns gør vi vores bedste for at passe på den verden, vi er en del af. Derfor arbejder vi hele tiden på at forbedre vores produkters livscyklus fra planlægning til fremstilling til genbrug.
Ligesom vi ønsker at inspirere og motivere dig til at leve et aktivt og sundt liv med fysisk og mental velvære.

 

Som virksomhed beskæftiger vi os især med FN’s bæredygtighedsmål nummer 3, der sætter fokus på sundhed og velvære, og nummer 12, der har fokus på produktion og ansvarligt forbrug. Læs mere om vores etos her, og bliv klogere på, hvordan vi arbejder med bæredygtighed.

 • <span>PRODUCT</span>En træningsmakker for livet
  PRODUCTEn træningsmakker for livet
  Vores tidløse design og gedigne håndværk i kvalitetstræ sikrer en yderst lang holdbarhed på vores fitnessprodukter. Den lange levetid betyder for dig, at din investering holder. Og for vores klode betyder det et mere ansvarligt og bæredygtigt forbrug.
 • <span>PEOPLE</span>Et liv med velvære
  PEOPLEEt liv med velvære
  De fleste af os genkender en hverdag med stillesiddende arbejde, fysiske skavanker eller mental mistrivsel, der alt sammen nemt kan tage toppen eller mere af vores livskvalitet. Som virksomhed er vi sat i verden for at bidrage positivt til det generelle sundhedsniveau, og derfor ønsker vi at inspirere og motivere dig til en sundere livsstil, der booster dit velvære - både din krop og dit sind.
 • <span>PLANET</span> Certificeret bæredygtigt træ
  PLANET Certificeret bæredygtigt træ
  Vores materialer er valgt med omhu og respekt for naturen. Derfor er vores organiske fitnessdesigns udelukkende fremstillet af kvalitetstræ fra bæredygtigt forvaltede skove i USA og Tyskland. Læs mere om vores materialer her.
  Læs mere
 • PRODUKTION
  Den grønne produktion

  Alle vores fitnessprodukter fremstilles på egne, moderne fabrikker. Vores WATERROWER romaskiner produceres i USA, og alt fitnessudstyret fra NOHRD produceres i Tyskland. Her arbejder vi hele tiden på at mindske vores CO2-udslip. Derfor forsynes fabrikken med grøn energi fra solceller og opvarmes med restaffald fra produktionen. På den måde er der intet spild af træ og bark.

 • CASE
  Bæredygtighed i sin fineste form

  Vores fitnessudstyr er designet til at holde – æstetisk og funktionelt. Her kan du se en kort video, hvor vi opgraderer en 24 år gammel WaterRower med den nyeste teknologi og de nyeste innovationer. Se hvordan romaskinen med ganske få justeringer bliver som ny igen. Det er bæredygtighed i sin fineste form, hvis du spørger os. 

  Se mere