NOHRD SwingTower

Sæt med frie håndvægte i ægte, håndsyet læder

NOHRD SwingTower består af otte SwingBells (sæt á 2, 4, 6 og 8 kg) samt et fritstående tårn til pladsbesparende og elegant opbevaring af dine håndvægte. Fås i træsorterne ask, eg, valnød, kirsebær, sort eller club.

Pris fra 4.869,00 DKK (inkl. moms)

Beskrivelse

NOHRD SwingTower er et komplet sæt bestående af otte SwingBells (sæt á 2, 4, 6 og 8 kg) samt et et fritstående tårn til pladsbesparende og elegant opbevaring af dine håndvægte.

 

De dekorative SwingBells er et stilfuldt og praktisk alternativ til de traditionelle Kettlebells. Håndvægtene består af et solidt træhåndtag fastgjort til en håndsyet læderpose. Hver pose indeholder små jernhagl, der flytter sit tyngdepunkt med dine bevægelser, hvilket forlænger træningsbevægelsen og giver øget stimuli til dine muskler, led og dit bindevæv. De svingende bevægelser vil gøre dig mere smidig, fleksibel og modstandsdygtig i en hverdag, hvor svingende bevægelser er en naturlig del af vores repertoire af bevægelser. Fås også sætvis á 1, 2, 4, 6 eller 8 kg eller som komplet sæt monteret på SwingBoard.

Specifikationer

Produkter NOHRD │ Styrke
Dimensioner - I brug (L x B x H): 87 x 34 x 34 cm
Vægt:

Four sets of two SwingBells:
2 x 2 kg and
2 x 4 kg and
2 x 6 kg and
2 x 8 kg

Træsorter: Eg, Valnød, Ask, Kirsebær, Sortbejdset
Betræk: Ægte læder
Pakkestørrelse og vægt:

Box 1: 88 x 40 x 17 cm / 10 kg
Box 2: 55 x 26 x 23 cm / 26 kg
Box 3: 28 x 26 x 23 cm / 17 kg

Samling/montage nødvendig: Ja
Garanti:

Trædele: 5 år
Andre dele: 2 år

Dimensioner