NOHRD SlimBeam

Elegant og multifunktionel kabelmaskine

NOHRD SlimBeam er en prisvindende kabelmaskine kendt for sit revolutionerende og pladsbesparende design, der hverken går på kompromis med kvalitet og funktionalitet. Fås i ask, eg, valnød, kirsebær, sort eller club.

Pris fra 14.249,00 DKK (inkl. moms)

Beskrivelse

NOHRD SlimBeam er en alsidig og multifunktionel kabelmaskine, der skiller sig ud fra andre kabelstationer med sit æstetisk slanke og organiske design. SlimBeam er stolt modtager af German Design Award og PLUS X AWARD, der hylder SlimBeam for design, kvalitet og funktionalitet. Med sit udsøgte og pladsbesparende design er SlimBeam et fitnessmøbel, der vil passe ind overalt – op ad en væg eller fritstående i et rum. SlimBeams multifunktionelle design giver et væld af træningsmuligheder og gør det muligt at styrketræne hele kroppen. Den interaktive SlimBeam-app giver dig inspiration til din træning med færdige workouts, og virtuelle grafer og videoklip hjælper dig med at eliminere fejl og optimere din træning.

Specifikationer

Produkter NOHRD │ Styrke
Dimensioner - I brug (L x B x H): 215 x 40 x 44 cm
Vægt: 120 kg
Træsorter: Eg, Valnød, Ask, Kirsebær, Sortbejdset
Modstand:

Vægtstak med udveksling i kabel:
Kabel 3:1 - Enkelt træk: 0,8 - 12,5 kg
Kabel 3:1 - Dobbelt træk: 1,6 - 25 kg
Kabel 2:1 - Enkelt træk: 1,3 - 18,8 kg - Option
Kabel 2:1 - Dobbelt træk: 2,5 - 37,5 kg - Option
Kabel 1:1 - Enkelt Træk: 2,5 - 37,5 kg - Option
Kabel 1:1 - Dobbelt træk: 5,0 - 75,0 kg - Option

Monitor / computer: Optional 7" Touchscreen monitor
Tilbehør:

Træhåndtag
Alu Lat Bar + Lat Upgrade Set
Ankel Strop
Loftsmontage

Pakkestørrelse og vægt:

Box 1: 222 x 52 x 32 cm / 38 kg
Box 2: 64 x 47 x 25 cm / 26 kg
Box 3 and 4: 28 x 15 x 17 cm / 36 kg

Apps og applikationer: Optional NOHRD App (require Monitor hardware)
Samling/montage nødvendig: Ja
Garanti:

Trædele: 5 år
Andre dele: 2 år

Kommentar: Skal forankres i en solid væg

OPLEV NOHRD SLIMBEAM

 • <span>PRISVINDENDE DESIGN</span>Slank silhuet og organiske former
  PRISVINDENDE DESIGNSlank silhuet og organiske former
  Slimbeam kombinerer sofistikeret design med alsidig funktionalitet, hvilket gør maskinen til en professionel kabelstation, der passer til ethvert sted og til enhver form for funktionel træning.
 • <span>MULTIFUNKTIONELT DESIGN</span> Effektiv styrketræning
  MULTIFUNKTIONELT DESIGN Effektiv styrketræning
  SlimBeams multifunktionelle design gør det muligt at styrketræne hele kroppen. Med SlimBeam træner du generelt dine mavemuskler og rygmuskler og øger dermed kroppens stabilitet. Og ved at justere kabelpositionen kan du træne specifikke muskler – fra bryst til ryg, skuldre, arme og ben. Alle muskelgrupper er mulige, og med de 15 slidstærke vægtskiver á 5 kg kan du gradvist øge vægten.
 • <span>JUSTERBAR SOMMERFUGL</span>Træn begge sider af kroppen
  JUSTERBAR SOMMERFUGLTræn begge sider af kroppen
  SlimBeams bedste funktion er sommerfuglen, der giver dig mulighed for at træne din krop på kun den side eller på begge sider. Sommerfuglen kan drejes og indstilles i enhver højde. Alle øvelse kan udføres i forskellige vinkler, hvilket øger mængden af mulige øvelser. Træk kablet oppefra og ned, nedefra og op, vandret eller lodret for at udnytte det fulde potentiale af dine træningsmuligheder.
 • <span>BELÆGNING</span>Træn lydløst og gnidningsfrit
  BELÆGNINGTræn lydløst og gnidningsfrit
  SlimBeam består af 14 vægtplader á 5 kg plus grundvægten på (yderligere) 5 kg. Hver ovalformede vægtplade er gummibelagt og forhindrer klirrende lyde under din træning. Vægtpladerne har desuden med en sort, mat finish, som passer perfekt ind i træstellet. Dertil er maskinens kabler syntetisk belagte, så de kører gnidningsfrit over kuglelejehjulene, hvilket giver en optimal træningseffekt.
 • <span>PLADSBESPARENDE DESIGN</span>Placer fritstående eller op ad væg
  PLADSBESPARENDE DESIGNPlacer fritstående eller op ad væg
  Kabelmaskinen er 215 cm høj og 40 cm bred og passer perfekt ind overalt. SlimBeam fylder mindre end 0,25 m2 og kan monteres i væg eller gulv. Fastgør kabelmaskinen 10 cm fra en væg og den stikker kun 20 cm ud i rummet, eller placer SlimBeam fritstående i rummet og lad det smukke design komme til sin fulde ret.
 • <span>TRÆNINGSMANUAL & INTERAKTIV TRÆNINGSAPP</span>Få det bedste ud af styrketræningen
  TRÆNINGSMANUAL & INTERAKTIV TRÆNINGSAPPFå det bedste ud af styrketræningen
  Med SlimBeam har du mulighed for at følge træningsmanualen eller benytte den interaktive træningsapp med endnu flere træningsmuligheder.
 • Organisk design i kvalitetstræ
  Træet

  Vores håndbyggede fitnessinteriør fremstilles udelukkende i massivt hårdttræ, som er nøje udvalgt fra ansvarligt forvaltede skove i USA og Tyskland. De førsteklasses træelementer beskyttes med olie, som fremhæver træårernes smukke spil, der gør hvert enkelt produkt enestående og unikt.