Find den rigtige romaskine

WaterRower Performance Ergometer

WaterRower S4

WaterRower A1

Den digitale og datadrevne romaskine med alle de bedste add-ons fra start. Til dig, der er dedikeret fitness- og ro-entusiast og ønsker detaljerede træningsdata.

 

Pris: Fra 12.495,00 DKK
Den originale romaskine og vores bestseller. Til dig, der ønsker det perfekte fitnessmøbel, hvor både funktionalitet og design er kræs.

 

 

Pris: Fra 10.495,00 DKK DKK
Den helt enkle udgave af WaterRower’en uden at gå på kompromis med det ikoniske design i træ og den unikke vandtank. Til dig, der ønsker simpel roning med alle WaterRower-fordelene.

 

Pris: 7.995,00 DKK
TRÆSORTER
Eg eller valnød. Overfladebehandlet med klar træolie. Eg, valnød, kirsebær eller all-black(sort). Overfladebehandlet med klar træolie. Kombineret egtræ og sort aluminium. Overfladebehandlet med honing-nuanceret træolie.
Konstruktion
To træskinner. To træskinner. En aluminiumsskinne.
Monitor
Inkl. SmartRow-teknologi til nøjagtig og datadreven træning. SmartRow-app’en viser dine træningsdata direkte på din smartphone eller tablet. Inkl. S4-monitor til mere avanceret træning. Monteret på siden. Kan Bluetooth-aktiveres ved tilkøb af ComModule. Kan vise puls ved tilkøb af pulskit. Inkl. enkel og integreret A1-monitor, der viser dine vigtigste træningsdata. Kan ikke kobles til andre enheder.
Lyd
Markedets mest lydsvage romaskine. Du hører praktisk talt kun det rislende vand. Markedets mest lydsvage romaskine. Du hører praktisk talt kun det rislende vand. Lydsvag.
Populært tilbehør
Har næsten alle opgraderinger indbygget fra start. Kan opgraderes med:

 

Pulsmåler

 

Beskyttende cover

 

Ergonomisk sædehynde
SmartRow

 

Tablet holder

 

Laptop holder

 

Beskyttende cover

 

Ergonomisk sædehynde

 

Pulsmåler

 

ComModule

 

Bredere trækhåndtag
SmartRow

 

Tablet holder

 

Laptop holder

 

Beskyttende cover

 

Ergonomisk sædehynde
Apps (iOS og Android)
Har SmartRow indbygget, så SmartRow-app'en kan bruges. Kan opgraderes med SmartRow, så SmartRow-app’en kan bruges.

 

Ved tilkøb af ComModule kan KinoMap- og WaterRower Connect-app'ene bruges.
Kan opgraderes med SmartRow, så SmartRow-app’en kan bruges.

FAQ

Hvilken WaterRower skal jeg vælge?
Det afhænger af dine træningsbehov og -ønsker. Ønsker du en basal romaskine, skal du vælge A1. Er træsorten vigtig, skal du kigge på S4, der fås i mange varianter. Og vil du gerne have digital roning og kunne gå i dybden med dine data, skal du vælge Performance Ergometer.
Har du spørgsmål?

KONTAKT

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge, eller har du spørgsmål til vores WaterRowers, så kontakt vores kundeservice. Vi glæder os til at hjælpe dig videre. 


Tlf.: (+45) 22336863

Mail: info@waterrower.dk