GUIDE

Find den rigtige romaskine til dig

Vil du gerne i gang med at ro på en vaskeægte WATERROWER, men er i tvivl om, hvilken model du skal vælge? Så kan du få hjælp her.
Vi forhandler tre forskellige modeller, som alle har WATERROWER's ikoniske design og unikke vandtank til fælles.

 

Brug vores guide herunder, og få det fulde overblik over forskellene på modellerne. Du er også altid MEGET velkommen til at kontakte vores kundeservice med dine spørgsmål eller booke en tid i vores showroom, hvor du kan prøve og sammenligne de tre modeller.

WaterRower A1

WaterRower S4

WaterRower Performance Ergometer

Den helt enkle udgave af WaterRower’en uden at gå på kompromis med det ikoniske design i træ og den unikke vandtank. Til dig, der ønsker simpel roning med alle WaterRower-fordelene.

 

Pris: 7.995,00 DKK
Den originale romaskine og vores bestseller. Til dig, der ønsker det perfekte fitnessmøbel, hvor både funktionalitet og design er kræs.

 

 

Pris: Fra 10.495,00 DKK DKK
Den digitale og datadrevne romaskine med alle de bedste add-ons fra start. Til dig, der er dedikeret fitness- og ro-entusiast og ønsker detaljerede træningsdata.

 

Pris: Fra 12.495,00 DKK
TRÆSORTER
Kombineret asketræ og sort aluminium. Overfladebehandlet med honing-nuanceret træolie. Ask, eg, valnød, kirsebær, sort eller club. Overfladebehandlet med klar træolie. Eg. Overfladebehandlet med klar træolie.
Konstruktion
En aluminiumsskinne. To træskinner. To træskinner.
Monitor
Inkl. enkel og integreret A1-monitor, der viser dine vigtigste træningsdata. Kan ikke kobles til andre enheder. Inkl. S4-monitor til mere avanceret træning. Monteret på siden. Kan Bluetooth-aktiveres ved tilkøb af ComModule. Kan vise puls ved tilkøb af pulskit. Inkl. SmartRow-teknologi til nøjagtig og datadreven træning. SmartRow-app’en viser dine træningsdata direkte på din smartphone eller tablet.
Lyd
Lydsvag. Markedets mest lydsvage romaskine. Du hører praktisk talt kun det rislende vand. Markedets mest lydsvage romaskine. Du hører praktisk talt kun det rislende vand.
Populært tilbehør
SmartRow

 

Tablet holder

 

Laptop holder

 

Beskyttende cover

 

Ergonomisk sædehynde
SmartRow

 

Tablet holder

 

Laptop holder

 

Beskyttende cover

 

Ergonomisk sædehynde

 

Pulsmåler

 

ComModule

 

Bredere trækhåndtag
Har næsten alle opgraderinger indbygget fra start. Kan opgraderes med:

 

Pulsmåler

 

Beskyttende cover

 

Ergonomisk sædehynde
Apps (iOS og Android)
Kan opgraderes med SmartRow, så SmartRow-app’en kan bruges. Kan opgraderes med SmartRow, så SmartRow-app’en kan bruges.

 

Ved tilkøb af ComModule kan KinoMap- og WaterRower Connect-app'ene bruges.
Har SmartRow indbygget, så SmartRow-app'en kan bruges.

FAQ

Hvilken WaterRower skal jeg vælge?
Det afhænger af dine træningsbehov og -ønsker. Ønsker du en basal romaskine, skal du vælge A1. Er træsorten vigtig, skal du kigge på S4, der fås i mange varianter. Og vil du gerne have digital roning og kunne gå i dybden med dine data, skal du vælge Performance Ergometer.
Har du spørgsmål?

KONTAKT

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge, eller har du spørgsmål til vores WaterRowers, så kontakt vores kundeservice. Vi glæder os til at hjælpe dig videre. 


Tlf.: (+45) 22336863

Mail: nordic@waterrower.com