NOHRD WaterGrinder

Dråbeformet elegance til træning af overkroppen

NOHRD WaterGrinder er en armcykel, der bringer intensiv kapsejlads til landjorden uden at give afkald på vandelementet! Den elegante, dråbeformede træramme fås i ask, eg, valnød, kirsebær, sort eller club.

Pris fra 14.999,00 DKK (inkl. moms)

Beskrivelse

NOHRD WaterGrinder er en armcykel, hvor du bruger overkroppen til at cykle med vandmodstand. Du træner som en grinder i kapsejlads (deraf navnet), hvor du efterligner de samme fysiske bevægelser, som når et sejl ind skal hives ind eller trækkes ud på en sejlbåd. WaterGrinder er let at anvende og tilbyder en masse intensive og skånsomme træningsmuligheder alt efter dit behov. Træsædet kan monteres på begge sider af WaterGrinder og i forskellige højder, så du både kan skubbe og trække i pedalerne og dermed træne hele forsiden og bagsiden af overkroppen. Brug armcyklen til skånsom genoptræning eller til intensiv cardio træning og opnå imponerende kondition.

Specifikationer

Produkter NOHRD‎‎‎‏‏‎ │ ‎Cardio‎‎‎‎‎
Dimensioner - I brug (L x B x H): 120 x 110 x 80 cm
Vægt: 69 kg
Træsorter: Eg, Valnød, Ask, Kirsebær, Sortbejdset
Max brugervægt: 120 kg
Modstand: Responsivt paddelhjul i vandtank
Monitor / computer: 7" Touchscreen Monitor
Strømforsyning: 230V AC / 0,5A
Pakkestørrelse og vægt:

Box 1: 80 x 60 x 48 cm / 14 kg
Box 2: 110 x 61 x 28 cm / 27 kg
Box 3: 110 x 29 x 14 cm / 19 kg

Apps og applikationer: NOHRD App
Samling/montage nødvendig: Ja
Garanti:

Trædele: 5 år
Andre dele: 2 år

Dimensioner

 • <span>DESIGNET</span>Spektakulær form og funktion
  DESIGNETSpektakulær form og funktion
  NOHRD WaterGrinder skiller sig ud fra alt andet cardioudstyr – både hvad angår form og funktion; Den iøjnefaldende, organiske dråbeform er et sandt blikfang i ethvert træningområde. Og funktionelt inviterer WaterGrinder til effektiv cardiotræning som på de populære cardiomaskiner – men her træner du altså cardio med overkroppen.
 • <span>TRÆNINGEN</span>Intens overkropstræning med vand
  TRÆNINGENIntens overkropstræning med vand
  Motionscykler og løbebånd og anden cardioudstyr er meget effektive, men de har alle det tilfælles, at de træner hjerte-kar-systemet via underkroppen. Med NOHRD WaterGrinder kan du træne cardio lige så intenst med overkroppen. Ved at ”cykle” med armene udfører du de samme fysiske bevægelser, som en grinder i kapsejlads, der hejser eller hiver et sejl ind på en sejlbåd. I professionel kapsejlads er grindere kendt som topatleter med høj udholdenhed og eksplosiv styrke. Med andre ord kan du på NOHRD WaterGrinder træne som en topatlet.
 • <span>VANDTANKEN</span>Naturlig og skånsom træning
  VANDTANKENNaturlig og skånsom træning
  Opnå intensiv grinder-træning på landjorden uden at give afkald på vandelementet! NOHRD WaterGrinder anvender vand som modstand, og det er både effektivt, skånsomt og lækkert at lytte til. Pagajen i vandtanken sikrer en ensartet, glidende bevægelse, som kombineret med den ikke-vægtbærende træning er skånsomt, fordi du belaster led og ryg minimalt. Samtidig er vandmodstanden selvregulerende, så jo hårdere du arbejder med håndsvinget, desto større bliver modstanden.
 • <span>PERFORMANCEN</span>Monitor med mange muligheder
  PERFORMANCENMonitor med mange muligheder
  NOHRD WaterGrinder er udstyret med en G1 touchscreen monitor med mange træningsmuligheder. Indstil en tid eller distance som mål for din træning, vælg en træningssession med øvelser og udfordringer, eller deltag i en konkurrence mod en virtuel eller rigtig modstander, hvor det handler om at hejse et forudbestemt antal sejl hurtigst muligt. Der er garanteret træning med høj intensitet, og afhængigt af træningsprogrammet vil du se parametrene rotationshastighed, puls, tid, distance, ydeevne og kalorier i timen. Monitoren kan drejes til hver side, så du altid let kan følge med i din performance.
 • <span>TRÆET</span>Håndbygget i bæredygtige træsorter
  TRÆETHåndbygget i bæredygtige træsorter
  NOHRD WaterGrinder er håndbygget i massivt kvalitetstræ på vores NOHRD-fabrik i Tyskland. Al træet stammer fra bæredygtigt forvaltede skove og er beskyttet med olie for at undgå snavs og pletter. NOHRD WterGrinder fremstilles i seks smukke træsorter, der matcher NOHRD’s øvrige fitnessserie.
  Læs mere om træet
 • MANGE MULIGHEDER
  Træning alle kan være med til

  Brug NOHRD WaterGrinder til let og skånsom genoptræning eller intensiv og effektiv cardiotræning. Armcyklen er velegnet for alle! Kørestolsbrugere har også mulighed for at betjene træningsmaskinen ved at fjerne det aftagelige sæde. 

FLERE FORDELE

Den ultimative træningsoplevelse

 • Træn siddende eller stående
  Træn siddende eller stående

  Træsædet kan monteres på begge sider og i tre forskellige højder, så du både kan skubbe og trække i pedalerne. NOHRD WaterGrinder kan også betjenes uden sæde, så du kan træne stående eller fra en kørestol.

 • Træn let eller intenst
  Træn let eller intenst

  Det justerbare håndsving kan indstilles i otte forskellige positioner, så modstanden kan reguleres. Jo mindre rotationsradius, jo højere intensitet.

 • Træn for eller bag
  Træn for eller bag

  NOHRD WaterGrinder kan betjenes forfra, bagfra og fra siden. Alle stillinger træner overkroppen (bryst, mave, ryg, arme, skuldre).