VORES MATERIALER

Udvalgt med omhu

Vores materialer er nøje udvalgt for at sikre en høj kvalitet på vores eksklusive fitnessinteriør. Det anvendte træ kommer udelukkende fra bæredygtigt forvaltede skove i USA og Tyskland. Kun massivt, kammertørret træ bliver forarbejdet, og hvert enkelt træelement er olieret for at beskytte imod snavs og pletter. Til polstringerne er der anvendt ægte, håndbearbejdet, vegatabilsk læder fra Tyskland. Herunder kan du læse mere om vores palette af smukke træsorter. 

TRÆSORTER

Fra ask til valnød

 • Ask
  Ask

  Ask er et meget strukturrigt træ med markante striber. Farven er normalt lys gullig til brun. Træet er meget nemt at arbejde med (bukning, savning og limning), og efter forarbejdning (slibning, oliering) føles træet meget blødt og smidigt. Asketræ fremstår friskt og livligt på grund af den strukturgivne træåre.

 • Eg
  Eg

  Det yderst robuste egetræ fra Nordamerika eller Europa er en af vores bedst sælgende træsorter i Norden. Farven for det meste rødlig til brun og giver varme i indretningen. Samtidig er eg et meget holdbart materiale til møbelkonstruktion i høj kvalitet. Eg har en jævn åre, som ofte går tone-i-tone med en diskret effekt.

 • Valnød
  Valnød

  Valnød er et dekorativt træ af høj kvalitet med en mørkebrun farve og en mørk, livlig åre. Valnød er både holdbar og formstabil, og efter forarbejdning fremstår overfladerne glatte og skinnende. Valnød er et ædeltræ og meget eksklusivt og dekorativt til eksklusivt interiør.

 • Sortbejdset hårdttræ
  Sortbejdset hårdttræ

  Den sorte bejdse fremhæver træets overfalde uden at dække årerne. Det sortbejdsede look giver et elegant spil, men bibeholder det rene, enkle udtryk.

 • Kirsebær
  Kirsebær

  Kirsebærtræ har en jævn, finporet struktur og en meget ædel karakter. Farven er let gullig til rødbrun og bliver mørkere med tiden. Kirsebærtræ ser meget elegant ud og skaber en dekorativ kontrast i lyse møbler takket være det rød-brune farveskema.

 • Club
  Club

  Clublooket er hårdttræ bejdset med farverne rosé og sort, der fremhæver træets overfalde uden at dække årerne. Clubfarven bruges ofte i studier og lyst interiør.

 • LÆDERET
  Ægte læder

  På alle NOHRD-produkter, hvor der anvendes polstring, kan du vælge ægte, sort læder i høj og holdbar kvalitet. På fitnessprodukter i valnød har du også mulighed for at vælge læderet i varm beige, som står i smuk kontrast til den mørke træsort.