NOHRD HedgeHock

Overraskende komfortabel taburet for din ryg

Opdag den nytænkende og ergonomiske taburet, der tilpasser sig dig. Vælg din favorit i ask, eg, valnød, kirsebær, sort eller club.

Pris fra 3.749,00 DKK (inkl. moms)

Beskrivelse

NOHRD HedgeHock er en overraskende komfortabel taburet, der giver en aktiv og ergonomisk siddeoplevelse. Det skyldes de 49 massive fjedrophængte træblokke, der tilpasser sig din krop. Taburetten har hjul og er derfor let at flytte rundt på, og med sin strømlinede, kubiske form passer NOHRD HedgeHock ind alle steder.

Specifikationer

Produkter NOHRD│ Wellness
Dimensioner - I brug (L x B x H): 45 x 47 x 45 cm
Vægt: 18 kg
Træsorter: Eg, Valnød, Ask, Kirsebær, Sortbejdset
Sidde højde: 47 cm
Pakkestørrelse og vægt: Box 1: 55 x 55 x 55 cm / 22 kg
Samling/montage nødvendig: Nej
Garanti:

Trædele: 5 år
Andre dele: 2 år

Dimensioner

 • <span>ERGONOMISK MØBEL</span>Skamlen din ryg har brug for!
  ERGONOMISK MØBELSkamlen din ryg har brug for!
  Opdag sædet, der faktisk gavner din ryg ved at fremme en sund kropsholdning. De 49 massive træblokke er enkeltvis fjederophængt i en ydre træterning, hvilket givet en yderst aktiv og ergonomisk siddeoplevelse.
 • <span>OVERRASKENDE KOMFORTABEL</span>Unik siddeoplevelse
  OVERRASKENDE KOMFORTABELUnik siddeoplevelse
  Med den strømlinede, kubiske form, forventer du ikke et behageligt sæde. Oplev selv, hvordan de 49 træblokke tilpasser din krop, når du sidder, og tilskynder til en aktiv og korrekt kropsholdning.
 • <span>INTERIØR DESIGN</span>Passer ind overalt
  INTERIØR DESIGNPasser ind overalt
  På badeværelse, i entréen, i mødelokalet, i venteværelset… Den kubeformede skammel passer ind alle steder, hvor den både er en fryd for øjet og din ryg. Skamlen er desuden udstyret med fire hjul, der beskytter gulvet og gør skamlen let at flytte rundt på.
 • Organisk design i kvalitetstræ
  OM TRÆET

  Vores håndbyggede fitness interiør fremstilles udelukkende i massivt hårdttræ, som er nøje udvalgt fra ansvarligt forvaltede skove i USA og Tyskland. De førsteklasses træelementer beskyttes med olie, som fremhæver træårernes smukke spil, der gør hvert enkelt produkt enestående og unikt.

  Læs mere