NOHRD WallBars

Klassisk ribbevæg med gennemtænkt fold ud-funktion

NOHRD WallBars er en klassisk ribbevæg i smukt kvalitetstræ med en innovativ fold ud-funktion, der øger dine træningsmuligheder. Vælg mellem ask, eg, valnød, kirsebær, sort eller club.

Pris fra 4.499,00 DKK (inkl. moms)

Beskrivelse

NOHRD WallBars er en klassisk ribbevæg med innovativ fold-ud-funktion, der byder et væld af træningsmuligheder og gør WallBars ideel til styrketræning, udstrækning og koordination. Ribbevæggen har længe været standard træningsudstyr i idrætshaller og fitnesscentre, men er absolut også et hit i hjemmetræningen. NOHRD WallBars optager kun minimalt plads og er let at integrere i indretningen med sit funktionelle og æstetiske design. Opgrader NOHRD WallBars med eksklusivt tilbehør, og skab dit helt eget personlige motionscenter! NOHRD WallBars fås med 10 eller 14 ribbe.

Specifikationer

Produkter NOHRD │ Styrke
Dimensioner - I brug (L x B x H): 230 x 79 x 51 cm
Dimensioner - Under opbevaring (L x B x H): 230 x 79 x 13 cm
Vægt:

10 bars: 17 kg
14 bars: 19 kg

Træsorter: Eg, Valnød, Ask, Kirsebær, Sortbejdset
Max brugervægt: 120 kg
Tilbehør:

CombiTrainer
MultiAdaptor
Skråbænk

Pakkestørrelse og vægt:

Box 1: 220 x 20 x 17 cm / 19 kg (10 bars)
Box 1: 220 x 20 x 17 cm / 21 kg (14 bars)

Samling/montage nødvendig: Ja
Garanti:

Trædele: 5 år
Andre dele: 2 år

Kommentar: Skal forankres i en solid væg

Dimensioner

 • <span>HÅNDBYGGET DESIGN</span>Godt, gedigent håndværk
  HÅNDBYGGET DESIGNGodt, gedigent håndværk
  NOHRD WallBars er et godt stykke håndværk og er bygget til at holde op til 120 kg uden problemer. Massivt kvalitetstræ, stærke sikkerhedsremme til foldud-stangen og ekstra vægbeslag gør WallBars til et sikkert og robust valg. Dertil er ribberne runde og behagelige, så du er sikret et fast greb. Med høj kvalitet fra top til er WallBars garant for en eksklusiv træningsoplevelse.
 • <span>GENNEMTÆNKT DESIGN</span>Indbygget fold ud-ribbe
  GENNEMTÆNKT DESIGNIndbygget fold ud-ribbe
  Med WallBars’ robuste fold ud-ribbe kan du også anvende ribben til pull ups, hænge- og svingeøvelser eller udstrækning. Stangen foldes nemt ud med et enkelt klik.
 • <span>ANTAL RIBBER</span>Hvad skal du vælge?
  ANTAL RIBBERHvad skal du vælge?
  NOHRD WallBars fås med 10 eller 14 ribber. Afstanden mellem ribberne varierer fra henholdsvis 10 til 18 cm. Vi anbefaler WallBars med 14 ribber, da et højere antal ribber giver flere muligheder for at holde fast og tilkoble tilbehør – og dermed flere træningsmuligheder.
 • <span>UDFORDR HELE KROPPEN</span> Træn styrke, mobilitet og koordination
  UDFORDR HELE KROPPEN Træn styrke, mobilitet og koordination
  I en hverdag, hvor vi sidder stille meget af tiden, er regelmæssig motion et must. Som et stykke fitnessudstyr er ribbevæggen ideel til opbygning af alle muskelgrupper, øget mobilitet og forbedret koordination. Alle kan være med – både nybegyndere der vil i gang, eller øvede der vil holde formen vedlige. Ribbevæggen er også velegnet til børn, og derfor kan hele familie få glæde af WallBars i hjemmet.
 • <span>LÆKKERT TILBEHØR </span>Opgrader WallBars
  LÆKKERT TILBEHØR Opgrader WallBars
  Du kan til hver en tid opgradere NOHRD WallBars med lækkert, eksklusivt tilbehør, der giver dig mulighed for endnu flere træningsøvelser. Det matchende tilbehør gør dig i stand til at skabe de samme effektive træningsrammer til funktionel træning som i et motionscenter. Med WallBars investerer du i en holdbar og langsigtet løsning, som kan skalere i takt med din træning.
 • <span>PASSER PERFEKT IND</span>Få et væld af træningsmuligheder
  PASSER PERFEKT INDFå et væld af træningsmuligheder
  Det er med god grund, at du sjældent finder et fitnessområde uden en ribbevæg, som også er blevet populær i flere hjem. Ribben er et simpelt stykke fitnessudstyr, der ikke optager meget plads og giver et væld af træningsmuligheder – intet tilbehør er nødvendigt. Og med NOHRD WallBars’ smukke design vil ribben passe til hvilket som helst fitnessområde eller hjem.
 • Organisk design i kvalitetstræ
  Træet

  Vores håndbyggede fitnessinteriør fremstilles udelukkende i massivt hårdttræ, som er nøje udvalgt fra ansvarligt forvaltede skove i USA og Tyskland. De førsteklasses træelementer beskyttes med olie, som fremhæver træårernes smukke spil, der gør hvert enkelt produkt enestående og unikt.