NOHRD Elasko

Fritstående ribbe & stretching ramme  

Udnyt det unikke og prisvindende Elasko-design, hvor udstrækning ikke kun er til opvarmning og nedkøling, men en komplet træningssession. Vælg den smukke stretching station i ask, eg, valnød, kirsebær, sort eller club.

Se mere her: www.elasko.com

Pris fra 11.249,00 DKK (inkl. moms)

Beskrivelse

NOHRD Elasko hjælper dig med at strække korrekt og forbedre din kropsholdning, fleksibilitet, balance, koordination, åndedrætskapacitet og muskeltonus. Den smukt udformede Elasko-ramme er håndbygget i NOHRD’s velkendte palette af bæredygtige træsorter og den polstrede måtte fås både i ægte læder og imiteret læder. Elasko har hjul, som gør rammen let at flytte rundt, og kan klappes sammen, så den er nem at opbevare. Ribberne og sidehåndtagene giver et væld af fleksible og komfortable træningsøvelser, som kan tilgås i den gratis ELASKO Excercise App, hvor der er masser af inspiration til træningen.

Specifikationer

Produkter NOHRD│ Wellness
Dimensioner - I brug (L x B x H): 158 x 79 x 158 cm
Dimensioner - Under opbevaring (L x B x H): 15 x 79 x 158 cm
Vægt: 40 kg
Træsorter: Eg, Valnød, Ask, Kirsebær, Sortbejdset
Betræk: Ægte eller kunst læder
Max brugervægt: 120 kg
Monitor / computer: Holder for SmartPhone/Tablet
Pakkestørrelse og vægt: Box 1: 151 x 80 x 30 cm / 45 kg
Apps og applikationer: NOHRD App
Samling/montage nødvendig: Nej
Garanti:

Trædele: 5 år
Andre dele: 2 år

Dimensioner

 • <span>DESIGN</span>Fleksibelt design til fleksibel træning
  DESIGNFleksibelt design til fleksibel træning
  ELASKO består af en smuk træramme med behagelige sidehåndtag, seks robuste ribber og en komfortabel måtte, der giver dig mulighed for innovative stræk. Den prisvindende og innovative konstruktion giver et væld af træningsmuligheder, hvor alle kan være med uanset alder og niveau.
 • <span>TEKNIK</span>
  TEKNIK
  ELASKO-teknikken er en dynamisk strækteknik designet til at styrke og forbedre muskeltonus ved at bruge din krops egen energi. Find din indre styrke og kraft kombineret med øvelser for at låse dine led op, løsne kropsspændinger og frigøre dit sind.
 • <span>GENNEMTÆNKT DESIGN</span>Nem at opbevare
  GENNEMTÆNKT DESIGNNem at opbevare
  ELASKO har hjul, der gør ribben nemt at håndtere og manøvrere. Når ribben ikke er i brug, kan den let foldes sammen, og opbevares lodret eller liggende.
 • <span>STRETCHING 2.0</span>Workout & stretching
  STRETCHING 2.0Workout & stretching
  Få en fuld body & mind træningsoplevelse med den nytænkende og prisvindende stretching-ribbe. Elasko tager forlængende træning og udstrækning til næste niveau og kan bruges som en hel træningssession til glæde for din krop og dit sind.
 • <span>STRETCHING 2.0</span>En livsstilsinvestering
  STRETCHING 2.0En livsstilsinvestering
  Ønsker du et mentalt energiboost, en forbedret kropsholdning eller følelsen af ​​at have trænet uden udmattende kardio- og styrkeøvelser? Så er ELASKO måske din nye træningsdisciplin. ELASKO er en ekstremt effektiv og fokuseret træningsform, hvor du udfører stretching-sekvenser, der strækker og styrker dine muskler og samtidig hurtigt øger din fleksibilitet og tone.
 • Få inspiration til din træning
  TRÆNINGS APP

  ELASKO Exercise App er en væsentlig del af din stretching-træning. App’en tilbyder guidede træningssessioner i forskellige sværhedsgrader, varieret træning, detaljerede vejledninger og tips om udstrækning og brugen af udstyret. 

   

   

FLERE FORDELE

Kunsten at strække sig

 • Metoden
  Metoden

  Elasko træningsmetoden bygger på en dynamisk udstrækningsteknik udviklet af Sonja Laskowski. Når du træner med ELASKO strækker du ikke kun kroppen, men styrker din krop og opbygger muskeltone. Udstrækning med ELASKO er også med til at lindre muskelspænding, opbygge en god kropsholdning og reducere stress. Det er en simpel metode men en effektiv metode til at forbedre sundhed og trivsel.

  Læs mere om Sonja Laskowski og ELASKO-træning
 • Forbedrer mobilitet
  Forbedrer mobilitet

  Udstrækningsøvelser kan hjælpe dig med at forbedre din mobilitet. Når du laver regelmæssig udstrækning hjælper det med at øge bevægelsesomfanget i dine muskler og led, hvilket gør dine daglige bevægelser lettere, da du gradvist strækker dine muskler og bindevæv. Hvis du gør udstrækning til en del af din rutine, vil du nok opleve at din daglige bevægelse bliver lettere.

 • For alle niveauer
  For alle niveauer

  Den fritstående NOHRD ELASKO ribbe er designet med tanke på brugervenlighed og stabilitet med en robust ramme og ergonomiske håndtag som sikrer dig et sikkert greb. Med ELASKOs vinklede, fold ud-design giver ribben mulighed for at man kan varierer sin træning alt efter ens niveau. Denne tilpasningsmulighed sikrer at både begyndere og øvede får glæde af ELASKO