NOHRD TriaTrainer

3-i-1 træningsbænk

Multifunktionel og æstetisk træningsbænk til styrketræning af mave, baller og ryg samt klassisk bænktræning med eller uden håndvægte. Vælg din favorit i ask, eg, valnød, kirsebær, sort eller club med polstring i ægte læder eller kunstlæder.

Pris fra 3.969,00 DKK (inkl. moms)

Beskrivelse

NOHRD TriaTrainer er den perfekte 3-i-1 træningsbænk. I lukket position kan du træne mave og core. Fold nemt bænken ud og træn ryg og baller. Og folder du bænken helt ud, har du mulighed for at træne alle de velkendte bænkøvelser med eller uden håndvægte. Træningsbænkens fodstøtte kan justeres i alle tre bænkpositioner, hvilket er med til at give en behagelig og sikker træning. TriaTrainers enkle konstruktion, nemme håndtering og de mange forskellige træningskombinationer gør den til ideel til alle fitnessniveauer. Og med det æstetisk elegante design passer den multifunktionelle bænk perfekt til enhver bolig.

Specifikationer

Produkter NOHRD │ Styrke
Dimensioner - I brug (L x B x H):

90 x 55 x 35 cm (Closed)
120 x 55 x 35 cm (Half open)
140 x 55 x 35 cm (Open)

Vægt: 14 kg
Træsorter: Eg, Valnød, Ask, Kirsebær, Sortbejdset
Betræk: Ægte eller kunst læder
Max brugervægt: 120 kg
Pakkestørrelse og vægt: Box 1: 80 x 60 x 40 cm / 16 kg
Samling/montage nødvendig: Nej
Garanti:

Trædele: 5 år
Andre dele: 2 år

Dimensioner

OPLEV TRIATRAINER

 • <span>I LUKKET POSITION</span>Træn mave og core
  I LUKKET POSITIONTræn mave og core
  I lukket position er TriaTrainer perfekt til styrketræning af mave og core. Som mavetræner giver TriaTraineren den perfekte træningsstøtte og garanterer optimal træning uanset dit niveau. Lås dine fødder bagved TriaTrainerens fodstøtte, placer armene bagved dit hoved eller krydset over dit bryst og løft din overkrop. Gentag så mange gange, du ønsker, eller tilføj frie vægte for at få ekstra udfordring.
 • <span>I HALVT UDFOLDET POSITION</span>Træn ryg og baller
  I HALVT UDFOLDET POSITIONTræn ryg og baller
  Fold den ene side ud, og omdan TriaTrainer til en semi-bænk til at træne ryg og baller. Juster fodstøtten til oprejst position og læg dig på maven på den polstrede bænk. Lås ankler fast under fodstøtte, og placer hænderne bag hovedet. Stræk dine ben og baller og løft overkroppen, imens du holder ryggen lige – hold stillingen og vend langsomt tilbage til din udgangsposition.
 • <span>I FULDT UDFOLDET POSITION</span>Klassisk bænktræning
  I FULDT UDFOLDET POSITIONKlassisk bænktræning
  I den helt udstrakte position er TriaTrainer ideel til enhver form for bænktræning med eller uden frie vægte.
 • <span>DESIGN</span>Multifunktionelt og smukt design
  DESIGNMultifunktionelt og smukt design
  Ud over at være en multifunktionel træningsbænk er TriaTraineren også designet til at passe æstetisk ind i boligindretningen. Når den ikke er i brug til din træning, kan du nemt opbevare din TriaTrainer eller benytte den som en skammel. Derudover er TriaTraineren et træningsredskab som er både let og transportabel, så du kan træne hvor du vil, og når du vil.
 • <span>JUSTERBAR FODSTØTTE</span>Opnå alsidig træning
  JUSTERBAR FODSTØTTEOpnå alsidig træning
  Fodstøtten kan justeres i alle bænkpositioner, så du opnår optimal komfort under din træning.