NOHRD Sprintbok

Mageløst, manuelt løbebånd

NOHRD Sprintbok er et prisvindende løbebånd, der skiller sig ud fra traditionel løbebåndsæstetik. Med sin kurvede form, organiske træramme og manuelle løbebåndsteknologi vil Sprintbok tage pusten fra dig på mere end én måde. Vælg din favorit i ask, eg, valnød, kirsebær, sort eller club.

Pris fra 49.499,00 DKK (inkl. moms)

Beskrivelse

NOHRD Sprintbok er et iøjnefaldende løbebånd i organiske former og materialer, der passer perfekt til hjemmetræningen og det eksklusive fitnessområde. Udover det Concours Lépine-prisvindende design får løbeelskere alle fordelene ved det kurvede, manuelle løbebånd, der tilskynder til en mere effektiv og ergonomisk løbetræning. Løbebåndet er uden motor og er 100% drevet af styrken i dine ben, og du bestemmer selv, om din løbetræning skal være udholdenhed, sprint eller interval. På samme måde som din løbetræning ude i naturen.

Specifikationer

Produkter NOHRD‎‎‎‏‏‎ │ ‎Cardio‎‎‎‎‎
Dimensioner - I brug (L x B x H): 175 x 80 x 86 cm
Vægt: 160 kg
Træsorter: Eg, Valnød, Ask, Kirsebær, Sortbejdset
Max brugervægt: 160 kg
Monitor / computer: 17" TouchScreen
Dataudveksling: BlueTooth LE
Strømforsyning: 230V AC / 0,5A
Tilbehør: Skrivebord til Sprintbok
Pakkestørrelse og vægt: Pallet 1: 180 x 80 x 72 cm / 180 kg
Apps og applikationer: NOHRD App
Samling/montage nødvendig: Professionel installation anbefales
Garanti:

Trædele: 5 år
Andre dele: 2 år

Dimensioner

OPLEV NOHRD SPRINTBOK

MASSIVT TRÆ | HÅNDBYGGET DESIGN | TYSK KVALITET

 • <span>DESIGNET</span>Buet blikfang
  DESIGNETBuet blikfang
  NOHRD Sprintbok er alt andet end konventionel løbebåndsæstetik. Løbebåndets mest tiltalende egenskab er den kurvede træramme, der i brug bidrager til en mere effektiv og ergonomisk løbetræning. Løbebåndets bælte består af 62 trælameller med linoleumfinish, der giver en holdbar overflade.
 • <span>TRÆNINGEN</span>30% mere kalorieforbrænding
  TRÆNINGEN30% mere kalorieforbrænding
  NOHRD Sprintbok er skabt til løbetræning. Her er det løberens egen benkraft, der manuelt driver lamelbåndet bagud. Det giver en mere effektiv løbebåndstræning - med påviselig højere kalorieforbrug - fordi det kurvede, manuelle design kræver større brug af styrke.

  Samtidig er løbebåndtræningen mere skånsom end løb i naturen, fordi det jævne løbeunderlag med god affjedring absorberer stød og minimerer vrid i leddene.
 • <span>PERFORMANCEN</span>Inklusiv træningssoftware
  PERFORMANCENInklusiv træningssoftware
  På det slanke styr er NOHRD Sprintbok udstyret med en 17,3’’ tablet, som er kompatibel med hele udvalget af apps i Google Play Store. I Sprintbok-appen kan du vælge at træne frit eller løbe i landskaber og storbyer. Undervejs kan du følge med i din performance som tid, afstand, hastighed, hjerterytme mm.

  Det er altså kun touch screen-displayet, der behøver strømtilslutning, og derfor bruger NOHRD Sprintbok kun en brøkdel af den elektricitet, som et konventionelt løbebånd bruger.
 • <span>TRÆET</span>Håndbygget i bæredygtige træsorter
  TRÆETHåndbygget i bæredygtige træsorter
  NOHRD Sprintbok er håndbygget i massivt kvalitetstræ på vores NOHRD-fabrik i Tyskland. Al træet stammer fra bæredygtigt forvaltede skove og er beskyttet med olie for at undgå snavs og pletter. NOHRD Sprintbok fremstilles i seks smukke træsorter, der matcher NOHRD’s øvrige fitnessserie.
  Læs mere om træet
 • SMART OPGRADERING
  Bevæg dig, imens du arbejder

  Opgrader NOHRD Sprintbok med et skrivebord, der passer perfekt til din bærbare computer. Tag dit arbejde med på en gåtur eller se et afsnit i din yndlingsserie, imens du klarer træningen. Fås i matchende træsorter. 

FLERE FORDELE

Den ultimative træningsoplevelse

 • Intuitivt løb som i naturen
  Intuitivt løb som i naturen

  Det manuelle løbebånd kræver ingen indstillinger, og du regulerer selv tempoet som ved udendørs løbetræning. Det giver en intuitiv og naturlig løbeoplevelse.

 • Stødabsorberende og støjreducerende
  Stødabsorberende og støjreducerende

  På NOHRD Sprintbok opnår du yderst skønsom løbetræning, da det patenterede fleksionssystem med lameller optager stød fra hvert skridt, så du skånes mod skader. Samtidig reduceres løbestøj til et minimum.

 • Vedligeholdelsesfri
  Vedligeholdelsesfri

  NOHRD Sprintbok kræver ingen remspænding eller smøring af dele sammenlignet med konventionelle løbebånd. Bortset fra regelmæssig rengøring af overflader er løbebåndet stort set vedligeholdelsesfrit.