Hvorfor WaterRower?

 
Hvorfor WaterRower?

Den ultimative efterligning af roning på vandet

Gnidningsløs, ensartet modstand mindsker belastningen af ryg og led

Næsten lydløs, når den er I brug. Kun den beroligende lyd af løbende vand

Selvregulerende modstand. Jo kraftigere du trækker, jo større er modstanden

 

Til forskel fra den mekaniske følelse luftsmodstands- og magnetmodstands-romaskiner giver, udnytter en WaterRower vandets kraft til at give en gnidningsløs og ensartet modstand. Prøv en workout, som føles og lyder ligesom, når man ror en båd. En workout, som er uforlignelig med hensyn til ikke blot at efterligne roningens fysiologiske dynamik, men også når det drejer sig om den æstetiske glæde.

 

Øjeblikkelig modstand
WaterRower’s enestående WaterFlywheel design bruger en specielt udformet pagaj, som griber fat i det løbende vand, reducerer afglidning og giver en uovertruffen efterligning af fordelene ved roning.

Ingen ryk eller rystelser
Der er ingen ryk eller rystelser, som ofte forbindes med konventionelle mekaniske romaskiner, der gør øvelsen ubehagelig; kun en gnidningsløs, jævn belastning, som er venlig mod kroppen og afslappende for sindet.

Gnidningsløs forbindelse
Der er ingen ”fast” forbindelse mellem bruger og det strømmende vand, blot en nedsænket pagaj, som dæmper enhver skadelig mekanisk følelse.

Den ”føjelighed”, som vandet giver, er væsentlig, når det drejer sig om at forebygge udvikling af dårlig teknik og dermed formindske risikoen for skader.

Jævne tag

Et ensartet tag er vigtigt, når det drejer sig om at fordele belastningen mere jævnt over muskelgrupperne.
Når muskelgrupperne belastes i forhold til deres styrke, optimeres træningsfordelen og risikoen for skade reduceres.

 

Hvordan ændrer jeg modstand?

Lige som når du ror. giver WaterFlywheel’et dig ingen modstand, det er dig, der lægger kræfterne i; du er motoren. Ifølge ”rule of cubes” bestemmer den mængde arbejde, du præsterer, hastigheden hvormed du ror. Fra en rolig padlen til ”jeg giver den alt, hvad den kan trække”, er du i fuld kontrol. Husk, at når du ror, er du maskinen. Den mængde arbejde, du præsterer afhænger af dig, ikke af maskinen.


Jo mere arbejde du udfører, jo mere modstand/træk kan du klare, og jo hurtigere bevæger du dig. Den hastighed, du kan opretholde, er afhængigt af det arbejdsniveau, du kan opretholde, og er, igen, kun begrænset af dig. Ro hårdere til, og det går hurtigere, ro lettere, og det går langsommere.  WaterRower’s  selv-justerende egenskaber giver alle mulighed for at ro uden hensyn til alder, køn, fysisk størrelse eller fitnessniveau.

 

Ikonisk Design


Et berømt stykke design. I løbet af de sidste 30 år er WaterRower blevet kendt for sin fusion af smuk form med enestående funktion.

 

Med inspiration fra Shakernes enkle og elegante møbeldesign er WaterRower blevet udstillet både på Museum of Modern Art (MOMA) i New York og Londons Design Museum.

WaterRower fordele

Den bedste workout på landjorden

Anvend 84% af muskelmassen ved hvert tag

Kaloriedræber – med maksimum intensitet kan en indendørs roningsworkout forbrænde mere end 1000 kalorier I timen

Lav trykpåvirkning – minimal belastning af led og lænd

Øger styrke og kardiovaskulær udholdenhed

Egnet til alle aldre og fitnessniveauer
 


 

 

 

Indendørs roning er den ideelle motionsform for alle, der ønsker at forbedre deres almene helbredstilstand og fysiske kondition. I modsætning til andet kardiovaskulært træningsudstyr, til byder roning en fuldstændig body workout. Hver tag bringer hver af de store muskelgrupper i kroppen i spil (84%  af den totale muskelmasse) og forbrænder både kalorier og opbygger udholdenhed og styrke.


Indendørs roning er velegnet til alle aldre og fitnessniveauer. Skønheden ved indendørs roning ligger i, at det er en træningsform med lav trykpåvirkning, der kan udføres på et hvilket som helst ambitionsniveau. Modstanden er afhængig af, hvor hårdt brugeren rækker, hvad der giver ham eller hende total kontrol over intensiteten af træningen. Da roning ikke er en vægtbærende øvelse, udsættes leddene eller lænden for minimal belastning.

Find din WaterRower her...