Hvorfor WATERROWER?

Den originale romaskine med vandmodstand

I 1988 opfandt den amerikanske eliteroer og ingeniør John Duke romaskinen med vand. Funktionelt ønskede Duke at skabe en romaskine, der på landjorden genskaber oplevelsen af at ro ude på vandet. Æstetisk ønskede han at designe et møbel, der tager sig godt ud i enhver indretning.

 

I dag – mere end 30 år efter – produceres de ikoniske WATERROWER'ere stadig efter Dukes to principper. Og spørger du os, så er romaskinen den ultimative træningsmaskine. Der er mange gevinster ved at træne på en romaskine – og endnu flere ved at ro på en Waterrower. Hvorfor? Det giver vi dig svaret på her...

FORDELENE

Det perfekte fitnessmøbel

 • <span>NATURLIG TRÆNING MED VAND</span>Som at ro på vandet
  NATURLIG TRÆNING MED VANDSom at ro på vandet
  På en WATERROWER ror du med vaskeægte vandmodstand. Med WATERROWER's unikke vandtank, det patenterede WaterFlywheel, undgår du den mekaniske følelse og lyd af en træningsmaskine. I stedet får du den samme naturlige og intensive træning som ved roning på vandet. Endda til den skvulpende lyd af vand, der hvirvler hen over pagajen.
 • <span>ÆSTETISK TRÆNING</span>Design siden 1988
  ÆSTETISK TRÆNINGDesign siden 1988
  Den første WATERROWER så dagens lys i 1988 og er siden da blevet kendt verden over for sit ikoniske design i smukke træsorter. Anerkendelsen af WATERROWER er kommet i mange former. Det unikke design har modtaget den eftertragtede pris PLUS X AWARD. Dertil har WATERROWER’en været udstillet på Museum of Modern Art i New York og Design Museum i London. Og er du House of Cards-fan, har du ikke kunnet undgå at stifte bekendtskab med romaskinen.
 • <span>EFFEKTIV TRÆNING</span>Maksimalt udbytte
  EFFEKTIV TRÆNINGMaksimalt udbytte
  Når du ror på en WATERROWER, træner du både cardio, styrke og kredsløb på én og samme gang. Ingen anden træningsmaskine er så effektiv. Du forbrænder kalorier, du opbygger styrke og udholdenhed i både over- og underkrop, og du aktiverer hele kroppen. Det har naturligvis en positiv effekt på både krop og sjæl. Hjertet styrkes, stofskiftet øges og dit mentale velvære forbedres.
 • <span>SKÅNSOM TRÆNING</span>Minimal belastning
  SKÅNSOM TRÆNINGMinimal belastning
  På en WATERROWER fordeler du belastningen ud på hele kroppen, så du undgår stød som ved f.eks. løb og cykling. Den naturlige træning med vandmodstand gør roningen ekstra blid og jævn, så du skåner kroppen for unødvendige ryk. Denne skånsomme træning minimerer risikoen for skader og er derfor også særdeles velegnet til genoptræning efter skader.
 • <span>INTERVALTRÆNING</span>Du er 100% motoren
  INTERVALTRÆNINGDu er 100% motoren
  På en WATERROWER er det udelukkende dig, der styrer intensiteten. Ligesom på vandet. Jo flere kræfter du bruger, jo hurtigere ror du, og jo højere intensitet opnår du. På den måde kan du hurtigt øge og sænke intensiteten, hvilket gør WATERROWER fremragende til intervaltræning. Du kan koncentrere dig fuldstændig om træningen – helt uden at tænke på indstillingen af modstand.
 • <span>NEM TRÆNING</span>Ingen undskyldninger
  NEM TRÆNINGIngen undskyldninger
  WATERROWER er designet med hjul, så du let kan opbevare romaskinen stående. Du behøver ikke en gang at gemme romaskinen af vejen, fordi det smukke design indbyder til, at romaskinen kan stå fremme. Det betyder, at du nemt kan træne hjemme, når det passer dig. Derfor er romaskinen også rigtig god til dig, hvor tiden til træning er knap. Du sparer transporttiden til og fra træning, der er ingen kø og ventetid, og selv korte og intensive træningssessioner gør en stor forskel.
 • <span>BÆREDYGTIG TRÆNING</span>Organisk og holdbar kvalitet
  BÆREDYGTIG TRÆNINGOrganisk og holdbar kvalitet
  WATERROWER’s romaskiner er håndbyggede i certificeret bæredygtigt hårdttræ på vores fabrik i Warren, USA. De nøje udvalgte, massive træsorter har en lang holdbarhed, så du kan forvente at få en træningsmakker for livet. Og skulle din WATERROWER forventelig holde i mange årtier, er nye innovationer typisk kompatible med tidligere modeller.

FAQ

Er WaterRower den originale romaskine med vand?
Ja, WaterRower'en blev opfundet i 1988 som den første romaskine med vand, der simulerer den autentiske følelse af at ro på vandet.
Har du spørgsmål?

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge, eller har du spørgsmål til vores WaterRowers, så kontakt vores kundeservice. Vi glæder os til at hjælpe dig videre. 

 

Tlf.: (+45) 22336863

Mail: info@waterrower.dk