WaterRower Performance Ergometer

Den digitale WaterRower med SmartRow

WaterRower Performance Ergometer er til dig, der er dedikeret fitness- og ro-entusiast og ønsker at træne på den ikoniske vandromaskine fra WaterRower uden at gå på kompromis med nøjagtige og detaljerede træningsdata. Fås både i eg og valnød.

Pris fra 12.495,00 DKK (inkl. moms)

Beskrivelse

Med WaterRower Performance Ergometer får du den ikoniske vandromaskine med indbygget SmartRow-teknologi, der giver dig den ultimative digitale træningsoplevelse. Med SmartRow overføres dine træningsdata hurtigt og nemt via Bluetooth direkte til SmartRow-appen på din tablet eller smartphone. Mål din træning nøjagtig og detaljeret, analyser dine resultater, og forbedr din performance. Eller konkurrer mod de andre medlemmer i SmartRow-fællesskabet med over 30.000 medlemmer, som regelmæssigt sætter nye personlige rekorder.

 

WaterRower Performance Ergometer er naturligvis udstyret med WATERROWER's unikke vandtank, hvor 5-19 liter postevand skubbes af det patenterede WaterRower Flywheel, der giver dig alle fordelene ved naturlig træning med vand. Dertil er Performance-romaskinen udstyret med alle de bedste opgraderinger fra start; XL-skinner, en hjerteformet fodtavle, bredere greb og foldbar smartphone/tabletholderarm (bemærk: smartphone/tablet ikke inkluderet). Romaskinen er konstrueret med to robuste træskinner og et meget støjsvagt rosæde, så du kan nyde lyden af skvulpende vand, når du træner. 

 

WaterRower Performance Ergometer er håndbygget i kvalitetsmaterialer på vores fabrik i USA, er let at manøvrere og opbevare stående, når romaskinen ikke er i brug. Med WaterRower Performance Ergometer får du virkelig et æstetisk fitnessmøbel i bæredygtig eg eller valnød, der passer ind hvilket som helst sted.

Specifikationer

Produkter WATERROWER │ Romaskiner
Product Info Headlines Show headlines?
Dimensioner - I brug (L x B x H): 219 x 56 x 56 cm
Dimensioner - Under opbevaring (L x B x H): 56 x 56 x 219 cm
Vægt: 49 kg
Træsorter: Eg
Max brugervægt: 150 kg
Sidde højde: 31 cm
Vange(r): 2 x Trævanger
Modstand: Responsivt paddelhjul i vandtank
Monitor / computer: SmartRow + SmartPhone/Tablet
Strømforsyning: 3 x AA batterier
Tilbehør:

Tablet holder: Standard
Laptop holder: N/A
HiRise adapter: Option
XL-Rails: Standard
SmartRow: Standard
ComModule: N/A

Pakkestørrelse og vægt:

Box 1: 71 x 61 x 65 cm cm / 25 kg
Box 2: 225 x 15 x 10 cm / 15 kg

Apps og applikationer: SmartRow
Samling/montage nødvendig: Ja
Garanti:

Trædele: 5 år
Andre dele: 2 år

Dimensioner

FORDELENE

Gennemtænkt design ned til den mindste detalje

TRÆN MED WATERROWER

 • <span>DESIGNET</span>Designklassiker med SmartRow
  DESIGNETDesignklassiker med SmartRow
  WaterRower Performance Ergometer kombinerer klassisk design fra 1988 med innovativ SmartRow-teknologi. Det ikoniske WATERROWER-design fra 1988 blev opfundet af den amerikanske eliteroer og ingeniør John Duke. Duke udviklede det tidløse fitnessmøbel med den grundtanke, at roning på landjorden simulerer roning på vandet så realistisk som muligt. Og med SmartRow-opgraderingen kan du tage træningen på din romaskine til det næste niveau!
 • <span>VANDTANKEN</span> Som at ro på vandet
  VANDTANKEN Som at ro på vandet
  Det særlige ved alle WaterRowers er vandtanken, hvor almindeligt postevand skubbes af det patenterede WaterFlywheel. Det giver den naturlige, rislende og samtidig effektive vandmodstand og gør roning på WaterRowers helt unik. Modstanden skal ikke indstilles manuelt, for den bestemmes udelukkende af dig: Jo hårdere du trækker, jo større modstand.
 • <span>TRÆNINGEN</span>Træn effektivt og skånsomt
  TRÆNINGENTræn effektivt og skånsomt
  På WaterRower Performance Ergometer træner du både cardio, styrke og kredsløb på én og samme gang. Du forbrænder kalorier, du opbygger styrke og udholdenhed, og du aktiverer hele kroppen. Samtidig fordeler du belastningen ud på hele kroppen, så du undgår stød og minimerer risikoen for skader. Derfor er romaskinen velegnet for alle uanset niveau - også til genoptræning efter skader.
 • <span>TRÆET</span>Håndbygget i bæredygtige træsorter
  TRÆETHåndbygget i bæredygtige træsorter
  WaterRower Performance Ergometer er håndbygget i massivt kvalitetstræ på vores WATERROWER-fabrik i USA. Det anvendte træ til WaterRowers kommer fra bæredygtigt forvaltede skove og er beskyttet med olie for at undgå snavs og pletter. Vores Performance-romaskine fremstilles i de to populære træsorter eg og valnød.
  Læs mere om træet
 • <span>PERFORMANCEN</span>Bedre data med SmartRow
  PERFORMANCENBedre data med SmartRow
  WaterRower Performance Ergometer har indbygget SmartRow-teknologi, der meget nøjagtigt og detaljeret måler din WaterRower-ydeevne. Dataene overføres trådløst via Bluetooth til den gratis SmartRow-app, som er iOS- og Android-kompatibel. Med SmartRow opnår du bedre data til bedre performance, og derfor er WaterRower Performance Ergometer især velegnet til dig, der er dedikeret roer eller fitnessentusiast.

FLERE FORDELE

Den ultimative træningsoplevelse

 • Pladsbesparende opbevaring
  Pladsbesparende opbevaring

  Når WaterRower placeres lodret, optager romaskinen lige så lidt plads som en stol. Tyngdepunktet er på tanken, så WaterRower kan løftes for enden af skinnen uden problemer, og takket være gummihjulene er romaskinen nem at manøvrere med.

 • Justerbar fodstøtte
  Justerbar fodstøtte

  WaterRower-fodbrættet giver maksimal fleksibilitet, der konstant sikrer en optimal roposition. Fodstøttens højde justeres nemt med et tryk på en knap.

 • Lydsvagt og komfortabelt sæde
  Lydsvagt og komfortabelt sæde

  WaterRower-sædet glider næsten lydløst over skinnerne, når du ror, så du kan nyde lyden af rislende vand. Sædet har en ergonomisk formet pude, så du sidder behageligt under træningen.