Fejl og korrektioner

Korrigér dine fejl når du ror, så du får det maksimale ud af din træning

Når du har fået styr på din ro-teknik og er blevet tryg ved din romaskine, skulle du gerne være helt klar til at begynde din træning for alvor.

Men uanset om du er nybegynder eller rutineret på en romaskine, kan det være en god ide at tjekke, om du laver fejl - selv små fejl kan nemlig påvirke din træning negativt og give gener, som måske betyder, at du dropper træningen. Eller måske er der noget, der bare ikke føles helt rigtigt, når du bevæger dig på romaskinen.

Derfor har vi samlet en tjekliste med 14 typiske fejl, som du let kan korrigere og undgå, når du træner. En hurtig gennemgang kan gøre dig opmærksom på, hvor du skal have fokus. Alle fejlene er illustrerede og forklaret med tips til, hvordan du kan korrigere dem, så du kan få mest muligt ud af din træning.

 

Dårlig rytme
Løftede tæer
Bøjede arme
Tidligt løft af knæ
Knæene ud til siden
Albuerne ud til siden
For højt træk
Hænder holder for lavt
Foroverbøjet Release
Foroverbøjet Catch
Tilbagelænet
Forkert brug af sæde
Bøjede håndled
For korte tag

God træningslyst på din WaterRower

Vi håber, at oversigten har givet dig et indblik i din træningsteknik og hjulpet dig med at rette op på eventuelle fejl, så du er helt klar til at træne rigtigt på din WaterRower. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til din træning, er du velkommen til at kontakte Richard og Lars på tlf: 22336863 eller mail: nordic@waterrower.com.