Handelsbetingelser

Firmaoplysninger

WaterRower Scandinavia ApS
CVR nr. 35848363
Adresse: Stærmosevej 176, 5690 Tommerup, Denmark
E-mail adresse: info-dk@waterrower.com 
Telefonnummer: +45 22336863
Etableringsår: 2014

 

Betaling

Kreditkort: Du kan betale gebyrfrit med dit betalingskort på www.waterrower.dk
Vi bruger Bombora/Epay til sikre betaling.
Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Faktura: Du kan også vælge at betale med faktura. 
Hvis du har valgt ’Faktura’ ved køb af en WaterRower, har du 21 dage til at afprøve den før fakturaen forfalder. 
Hvis du finder ud af at en WaterRower ikke er svar på dine træningsbehov, skal du kontakte os inden for 21 dage. Vi står for afhentning og alle returomkostninger, blot romaskinen er tømt for vand og pakket forsvarligt ind i de originale transportkasser.
Når du vælger ’Faktura’ ved køb af alle andre varer, gælder Standard Fortrydelse.

 

Bankoplysninger

Bank: Nykredit
Kontonr. 8117-0003437374 
SWIFT kode: NYKBDKKK
IBAN nr: DK1781170003437374

 

Levering

Danmark
På alle Waterrower er der gratis fragt. Aktuel fragt på andre dele afhænger speditøren, men du vil altid kunne se beløbet på betalingssiden. 

 

Sverige
På alle Waterrower er der gratis fragt. Aktuel fragt på andre dele afhænger speditøren, men du vil altid kunne se beløbet på betalingssiden. 

 

Norge
Se www.WaterRower.no

 

Finland
Levering af Waterrower: 120 EURO. Aktuel fragt på andre dele afhænger speditøren, men du vil altid kunne se beløbet på betalingssiden. 

 

Island
Levering 120 EURO. Aktuel fragt på andre dele afhænger speditøren, men du vil altid kunne se beløbet på betalingssiden. 

 

Fortrydelsesret

Du har altid mindst 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.waterrower.dk
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
- har modtaget din vare
- får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige
varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til 'info-dk@waterrower.com'. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur.

 

Klik her for at hente en fortrydelsesformular

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering ved fortrydelse

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
WaterRower Scandinavia ApS
Østerbro 4, 5690 Tommerup, Denmark

 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig senest 30  dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. 
 

Reklamationsret

Når du handler på WaterRower Scandinavia's webshop har du selvfølgelig 2 års reklamationsret. Ved registrering af dit WaterRower udstyr, kan dette udvides til 3 år (og 5 år på trædele). WaterRower Scandinavia er indstillet på at dit WaterRower udstyr altid skal leve op til vores høje kvalitetsstandard. Hvis der opstår problemer inden for garantiperioden vil du få tilsendt de nødvendige reservedele uden beregning. Det er typisk en nem opgave at udskifte den defekte del selv.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 
BEMÆRK: Ved brug af andre vandrensningskemikalier end dem vi har specificeret, bortfalder reklamationsret på tankdelene.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget kan WaterRower Scandinavia arrangere returfragt og vi betaler alle fragtomkostninger. 

 

Returvarer sendes til:
WaterRower Scandinavia ApS
Østerbro 4, 5690 Tommerup, Denmark

Husk at få en kvittering for afsendelse.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Richard Kelly,  WaterRower Scandinavia ApS, info-dk@waterrower.com
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500  Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse info-dk@waterrower.dk

 

Persondatapolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet på WaterRower.dk
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.
Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Vi indsamler disse oplysninger

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.
Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.


WaterRower.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende: 

  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Opretter en kundekonto
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på WaterRower.dk er WaterRower Scandinavia ApS, Staermosevej 176, 5690 Tommerup, CVR: DK35848363.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. 
 
Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

 

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

 

Dine oplysninger vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare.
 

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande. 

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma med henblik på levering af dine indkøb. 

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem Wannafind.dk A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Wannafind.dk A/S datacentre.   

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores og din garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  •  At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  •  At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info-dk@waterrower.com.