Handelsbetingelser

Firmaoplysninger

WaterRower Scandinavia ApS (binavn: NOHrD Scandinavia ApS)
CVR nr. DK35848363
Adresse: Oesterbro 4, 5690 Tommerup, Denmark
E-mail adresse: nordic@waterrower.com 
Telefonnummer: +45 22336863
Etableringsår: 2014

 

Betaling

Kreditkort: Du kan betale gebyrfrit med dit betalingskort på www.waterrower.dk
Vi bruger Bombora/Epay til sikre betaling og vi hæver ikke din betaling før varen er afsendt.
Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Bankoplysninger

Bank: Nykredit
Kontonr. 8117-0003437374 
SWIFT kode: NYKBDKKK
IBAN nr: DK1781170003437374

 

Levering

Danmark
På alle Waterrower er der gratis fragt. Aktuel fragt på andre dele afhænger speditøren, men du vil altid kunne se beløbet på betalingssiden. 

Sverige
På alle Waterrower er der gratis fragt. Aktuel fragt på andre dele afhænger speditøren, men du vil altid kunne se beløbet på betalingssiden. 

Norge
Se www.WaterRower.no

Finland
Levering af Waterrower: 120 EURO. Aktuel fragt på andre dele afhænger speditøren, men du vil altid kunne se beløbet på betalingssiden. 

 

Fortrydelsesret

Når du køber en WaterRower hos os, har du en udvidet fortrydelsesret på 30 dage, ellers er der en standard fortryelsesret på 14 dage.
Ved fortrydelsen af en WaterRower køb, skal du inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde. Meddelelsen skal gives ved at skrive til nordic@waterrower.com. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. 

Klik her for at hente en fortrydelsesformular

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Afhentning ved fortrydelse af WaterRower køb

Ved returnering efter en WaterRower prøveperiode, tilbagebetaler vi 100% af købsværdien, når varen er returneret til vores lager. Vi vil arrangere afhentning af din WaterRower i mellem 9 og 16 på en hverdag. Omkostninger ved afhentning dækkes af WaterRower. Vandtanken skal tømmes for vand før afhentning.
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Richard Kelly,  WaterRower Scandinavia ApS, nordic@waterrower.com
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500  Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse nordic@waterrower.dk