Handelsbetingelser

Firmaoplysninger

WaterRower Scandinavia ApS (binavn: NOHrD Scandinavia ApS)
CVR nr. DK35848363
Adresse: Oesterbro 4, 5690 Tommerup, Denmark
E-mail adresse: nordic@waterrower.com 
Telefonnummer: +45 22336863
Etableringsår: 2014

 

Betaling

Kreditkort: Du kan betale gebyrfrit med dit betalingskort på www.waterrower.dk
Vi bruger Bombora/Epay til sikre betaling og vi hæver ikke din betaling før varen er afsendt.
Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Bankoplysninger

Bank: Nykredit
Kontonr. 8117-0003437374 
SWIFT kode: NYKBDKKK
IBAN nr: DK1781170003437374

 

Levering

Danmark
På alle Waterrower er der gratis fragt. Aktuel fragt på andre dele afhænger speditøren, men du vil altid kunne se beløbet på betalingssiden. 

Sverige
På alle Waterrower er der gratis fragt. Aktuel fragt på andre dele afhænger speditøren, men du vil altid kunne se beløbet på betalingssiden. 

Norge
Se www.WaterRower.no

Finland
Levering af Waterrower: 120 EURO. Aktuel fragt på andre dele afhænger speditøren, men du vil altid kunne se beløbet på betalingssiden. 

 

Fortrydelsesret

Når du køber hos os, har du en udvidet fortrydelsesret på 30 dage.
Ved fortrydelsen af et køb, skal du inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde. Meddelelsen skal gives ved at skrive til nordic@waterrower.com. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. 

Klik her for at hente en fortrydelsesformular

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Afhentning ved fortrydelse af køb

Ved returnering efter en prøveperiode, tilbagebetaler vi 100% af købsværdien, når varen er returneret til vores lager. Omkostninger ved afhentning dækkes af WaterRower. Med en WaterRower, skal vandtanken tømmes for vand før afhentning.

 

Reklamationsret

Når du handler på WaterRower Scandinavia's webshop, har du naturligvis 2 års reklamationsret. Ved registrering af dit WaterRower udstyr kan dette forlænges til 3 år (og 5 år for trædele). WaterRower Scandinavia er forpligtet til at sikre, at dit WaterRower udstyr altid lever op til vores høje kvalitetskrav. Opstår der problemer i garantiperioden, modtager du de nødvendige reservedele uden ekstra omkostninger. Det er normalt en let opgave selv at udskifte den defekte del.
Det er naturligvis et krav, at reklamationen er berettiget, og at fejlen ikke skyldes forkert brug af produktet eller anden skadelig adfærd.
BEMÆRK: Ved brug af andre vandrensningskemikalier end dem vi har angivet, ophører reklamationsretten for tankdele. Der må ikke bruges anti-freeze i vandtanken.
Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter at have opdaget produktfejlen. Hvis du klager inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, er reklamationen altid inden for rimelig tid.
Hvis reklamationen er berettiget, kan WaterRower Scandinavia arrangere returfragt og vi betaler alle fragtomkostninger.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Richard Kelly,  WaterRower Scandinavia ApS, nordic@waterrower.com
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500  Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse nordic@waterrower.dk