Hvorfor skal du have en WaterRower

Realistisk træning

WaterRower’ens funktionsprincip er baseret på vandmodstand, og det giver en jævn og realistisk belastning for hvert tag – som at ro i vand.

 

På grund den neddykkede paddel i vandtanken oplever du ikke et ujævnt modhold, som ellers er kendetegnet for mange romaskiner. 

Lydløs træning i stuen

Det eneste du hører fra din WaterRower romaskine når du træner, er den beroligende, rislende lyd af vand i bevægelse.

 

Du behøver ikke et separat rum til træning – du kan gøre det i stuen eller et andet opholdsrum.

 

Så uanset om du bor i en lejlighed i byen eller i det hele taget har begrænset plads til rådighed, er der altid plads til effektiv og ikke-støjende træning med en WaterRower.

WaterRoweren er meget mere end blot et lækkert design. Først og fremmest er den en fuldblods romaskine, som i sit materialevalg bibringer Feng Shui i din træning og i rummet generelt… Man forelsker sig fra første rotag … Som investering i et stykke træningsudstyr til hjemmet, er dette helt klart vores bedste bud.

Løbemagasinet, juli 2016

 

Effektiv træning på kort tid

 

En WaterRower giver dig mulighed for særdeles effektiv træning – også selvom du ikke har så meget tid til din rådighed.

 

Vælg f.eks. intervaltræning, hvor du roer intensivt i 30 sekunder efterfulgt af 30 sekunder i roligt tempo. Med bare 10 af disse intervaller er du godt dækket ind med den daglige træning.

 

Med en WaterRower romaskine træner du hele kroppen på én gang. Det er meget effektivt og dækker både overkroppen og underkroppen, og det er særdeles effektivt til at øge både din styrke og din kondition.
 

Designet som et møbel

WaterRower’ens lækre design gør, at den også på dette punkt distancerer sig fra andre romaskiner på markedet.

 

Alle WaterRower’ere bliver håndlavet  og opbygget i nogle af verdens fineste træsorter - ask, kirsebær, valnød, bøg eller eg.  Romaskinens grundelementer er således lavet af det fineste Appalachian hårdttræ, som kommer udelukkende fra bæredygtigt skovbrug.  

 

Den luksuriøse finish opnås ved at behandle træet med olier, hvorved træets karakter bliver fremhævet og bevaret.

Bekvem opbevaring

I kraft af det suveræne design og den unikke mulighed for at stille din WaterRower på højkant efter brug, er det oplagt og bekvemt at opbevare romaskinen i hjemmets opholdsrum efter brug.

 

Vægten af vandet i vandtanken sikrer, at WaterRower’en står meget stabilt på højkant, og den optager ikke ret meget plads i denne stilling.

 

Med de to små hjul som er monteret for enden af skinnerne, er det meget nemt at flytte rundt med WaterRower’en.

Super fed maskine! Det må være en fornøjelse af sælge sådan nogle lækre produkter. Jeg vil med glæde anbefale dem til mit netværk.

Thomas, Ry

Mit WaterRower giver mig hurtig og effektiv træning og pynter samtidig i stuen. Lyden af piskende vand er behagelig og gør, at jeg kan bruge den i min lejlighed uden at forstyrre over- og underboen.

Morten, København

 

Vi er allerede alle rigtigt glade for maskinen. Hele familien er i fuld gang dagligt, så det kan være svært st komme til .

Jacob, Odense

 

Det har været et par forrygende dage med den nye WaterWRower. Jeg roede meget på havet som ung og har aldrig rigtigt fundet interessen ved de luftbaserede maskiner. Denne her er fantastisk!

Torben, Vorbasse

 

 

 

 

Prøv den i 14 dage!

Vi kan tilbyde dig den helt unikke mulighed for at afprøve en WaterRower i 14 dage – hjemme i dit eget miljø!  Vælg 'faktura' i betalingsmetode og skriv '14 dage' i kommentarfeltet. Vi afhenter gratis, hvis det viser sig at en WaterRower ikke er en del af løsingen til dit træningbehov.

 

Se alle WaterRower modeller her og bestil din WaterRower på prøve i dag!