VORES BRAND STORY

Fitnessdesign siden 1988

WATERROWER | NOHRD er et nyt og eksklusivt co-brand inden for fitnessdesign, men med rødder helt tilbage til 1988. WATERROWER er et amerikansk brand kendt for sin ikoniske træromaskine med vandmodstand. NOHRD er et fitnessbrand fra Nordtyskland kendt for sit brede produktsortiment inden for organisk fitnessudstyr. I dag er de to brands samlet undet ét med en fælles passion for fitnessdesign, funktionalitet, kvalitet, innovation og bæredygtighed.

 • <span>OM WATERROWER BRANDET</span> Den originale romaskine med vand
  OM WATERROWER BRANDET Den originale romaskine med vand
  I 1988 blev den første romaskine med vandmodstand opfundet af ingeniør og eliteroer John Duke. Duke havde to designprincipper. For det første at skabe en romaskine, der genskaber oplevelsen af at ro ude på vandet ved at simulere de fysiske bevægelser, vandmodstanden og den rislende lyd. For det andet at designe en træningsmaskine, der anses som et æstetisk smukt fitnessmøbel i enhver indretning. Og så skulle designet udformes i smukke træsorter. I dag – mere end 30 år efter – produceres de ikoniske WaterRower-romaskiner stadig efter Dukes to designprincipper.
 • <span>OM NOHRD BRANDET</span> En komplet fitnessserie i trææstetik
  OM NOHRD BRANDET En komplet fitnessserie i trææstetik
  I 2008 blev NOHRD-konceptet lanceret af Dominik Kuprecht i Nordhorn i Nordtyskland. Fitnessudstyret blev udviklet for at imødekomme den voksende efterspørgsel fra WATERROWER-kunder efter supplerende fitnessdesigns i samme smukke og funktionelle trææstetik. Som et resultat blev NOHRD-serien født og inkluderer i dag træningsudstyr på tværs af cardio, styrke og wellness – og fitnessudstyret følger John Dukes oprindelige designprincipper.
 • <span>OM WATERROWER | NOHRD I DE NORDISKE LANDE</span>Fra Boston til Tommerup
  OM WATERROWER | NOHRD I DE NORDISKE LANDEFra Boston til Tommerup
  I 2014 begyndte WATERROWER | NOHRD-eventyret i Norden, efter Richard Kelly havde besøgt sin studiekammerat Peter King, CEO af WATERROWER. Det eftertragtede fitnessudstyr var ikke rigtig på landkortet i de nordiske lande endnu, så Richard startede det nordiske salgskontor op i Danmark – tæt på sin bopæl i Tommerup på Fyn. I takt med at de nordiske lande har fået øjnene op for de smukke fitnessmøbler er kontoret vokset fra 25 m2 til 300 m2 lager og 70 m2 showroom.
 • KENDT FRA TV
  TV-stjernen fra "House of Cards"

  Selvom vi selv mener, at WATERROWER’s romaskiner er fantastiske i sig selv, skader det aldrig med lidt stjernestøv. Og måske synes du, at vores romaskine virker bekendt? Så har du måske set den populære Netflix-serie ”House of Cards”, hvor Francis og Claire Underwood får sved på panden med deres hjemmetræning på WaterRowers ikoniske romaskine.