Om os

Fra Sydney til Boston til Fyn
Richard Kelly er ejeren af WaterRower Scandinavia ApS, der har solgt WaterRower’s romaskiner i de nordiske lande siden 2014. Det var nemlig i 2014, at Richard besøgte en gammel kammerat fra sin studietid i Sydney, Australien. Kammeraten Peter ejer WaterRower-fabrikken lidt syd for Boston i USA, og det var Peter som påpegede, at han solgte godt* over det meste af verden, men ikke ret meget i de nordiske lande.


Det blev startskuddet til en ny levevej for Richard. I starten kunne han følge udviklingen af det nye firma, parallelt med fuldtidsarbejde som maskiningeniør, men i august 2016 blev det til et fuldtidsarbejde. Firmaet herhjemme er gået fra et lille lager på 25 kvt.m. og små bestillinger fra centrallageret i England til det nuværende lager på 300 kvt.m. Waterrowerne bliver leveret i 40 fods containere direkte fra Boston til det nordiske lager på Fyn.

 

 

Start-up perioden for WaterRower Scandinavia blev hjulpet godt på vej af produktets medvirken i ’House of Cards’ - en af de mest sete Netflix-serier nogensinde.

 

Så stor var Frank og Claire Underwood’s interesse for træning med en WaterRower, at den optrådte syv gange i løbet af serien. 
Faktisk har The Wall Street Journal beskrevet Frank og Claire’s romaskine som “den mest usandsynlige stjerne fra House of Cards”.

 

Antihelt-politikeren og præsident Frank Underwood starter sin rotræning efter en klar melding fra sin kone Claire Underwood: “It’s not your brain I’m worried about. It’s your heart!

 

 

*Det var lidt beskedent sagt af Peter i betragtning af WaterRower-fabrikken producerer imellem 50.000 og 80.000 romaskiner om året udelukkende fra den ene fabrik.

 

NoHrD fitness produkter

WaterRower Scandinavia står også bag verdens lækreste fitness produkter fra NoHrD. Som det er tilfældet med WaterRoweren er også designet, kvaliteten og holdbarheden helt i top på NoHrD produkterne. 

 

NoHrD produkter er særdeles velegnede til brug både til hjemme fitness og i fitness rum på wellness hoteller, i interne fitness rum i større virksomheder etc.

 

Se alle de lækre produkter - besøg NoHrD's hjemmeside her!