Om WaterRower Scandinavia

Designet af eliteroer med høje krav til oplevelse, æstetik og bæredygtighed

WaterRowers første romaskine blev opfundet i 1988 af John Duke, som var ingeniør og en del af det nationale hold i roning i USA. Duke havde et ønske om at producere en romaskine efter to vigtige principper.

Det første princip var, at romaskinen skulle imitere at ro en båd på vandet, så lyd, modstand og de fysiske bevægelser efterligner følelsen, du får ude på vandet.

Det andet princip var ønsket om at lave et egentligt fitnessmøbel til hjemmet, som er æstetisk pænt og passer ind i hjemmet, uden at det skal gemmes væk. Vigtigst af alt var også, at romaskinen var designet i træ.

Den dag i dag har WaterRower produceret træningsudstyr til hjemmet i mere end 30 år efter Dukes oprindelige principper. 

Fra Boston til Tommerup på Fyn

Historien om WaterRowers skandinaviske eventyr tager sin start i 2014, da Richard Kelly tog til USA for at besøge en gammel studiekammerat Peter fra ingeniørstudiet, som ejer WaterRower fabrikken i Boston.

WaterRowers træningsudstyr solgte allerede godt i det meste af verden, men i Skandinavien skete der ikke så meget.

Richard var allerede optaget af WaterRowers unikke romaskiner, og der gik ikke længe, før han fik startet WaterRower Scandinavia op tæt på sin bopæl i Tommerup på Fyn.

I takt med, at Skandinavien har fået øjnene op for WaterRower, er kontoret i Tommerup på få år vokset fra små 25 kvm til 300 kvm lager og 70 kvm kontor og showroom.

 

Richard og Lars : To aktive alt-mulig-mænd ved roret

Richard, som i dag er ejer og CEO, er oprindeligt fra Australien og arbejdede som maskiningeniør i Danmark, da han startede WaterRower Scandinavia i 2014. I 2019 fik Richard selskab af Lars Mosberg, som er uddannet ingeniør og i dag er Sales Manager i virksomheden. De to aktive alt-mulig-mænd brænder for at yde optimal kundeservice og sikre at alle kunde får opfyldt deres behov. For Richard og Lars er fokus på at udbrede kendskabet til WaterRowers bæredygtige træningsudstyr i Skandinavien, som kan være en del af en aktiv og sjov livsstil med effektiv hjemmetræning.  

En passion for godt håndværk og god service

Selvom WaterRower Scandinavia har til huse i lille Danmark og geografisk ligger langt fra fabrikken i USA, holder både Richard og Lars fast i de oprindelige rødder og filosofien bag WaterRower. Det er det gode og bæredygtige håndværk og glæden ved at kunne give kunderne en suveræn service sammen med produkter af høj kvalitet, der driver dem begge. Ønsket er, at du som kunde skal mærke, at du handler med Lars og Richard og ikke bare med en stor international virksomhed - med løftet om, at du altid kan kontakte Lars og Richard, hvis du har brug for råd og vejledning til din WaterRower.

 

“Den mest usandsynlige stjerne fra House of Cards” 

Selvom vi mener, at WaterRowers romaskiner er fantastiske i sig selv, skader det aldrig med lidt stjernestøv. Og måske synes du, at WaterRowers romaskine virker bekendt? Så har du formentligt set Netflix hitserien House of Cards, hvor Francis og Claire Underwood får sved på panden med deres hjemmetræning på WaterRowers ikoniske romaskine. Romaskinen optræder i flere afsnit og er blevet kaldt ”Den mest usandsynlige stjerne fra House of Cards” af The Wall Street Journal.