Om os

Fra Sydney til Boston til Fyn
Richard Kelly er ejeren af WaterRower Scandinavia ApS, der har solgt WaterRower’s romaskiner i de nordiske lande siden 2014. Det var nemlig i 2014, at Richard besøgte en gammel kammerat fra sin studietid i Sydney, Australien. Kammeraten Peter ejer WaterRower-fabrikken lidt syd for Boston i USA, og det var Peter som påpegede, at han solgte godt* over det meste af verden, men ikke ret meget i de nordiske lande.


Det blev startskuddet til en ny levevej for Richard. I starten kunne han følge udviklingen af det nye firma, parallelt med fuldtidsarbejde som maskiningeniør, men i august 2016 blev det til et fuldtidsarbejde. Firmaet herhjemme er gået fra et lille lager på 25 kvt.m. og små bestillinger fra centrallageret i England til det nuværende lager på 300 kvt.m. Waterrowerne bliver leveret i 40 fods containere direkte fra Boston til det nordiske lager på Fyn.

 

 

Start-up perioden for WaterRower Scandinavia blev hjulpet godt på vej af produktets medvirken i ’House of Cards’ - en af de mest sete Netflix-serier nogensinde.

 

Så stor var Frank og Claire Underwood’s interesse for træning med en WaterRower, at den optrådte syv gange i løbet af serien. 
Faktisk har The Wall Street Journal beskrevet Frank og Claire’s romaskine som “den mest usandsynlige stjerne fra House of Cards”.

 

Antihelt-politikeren og præsident Frank Underwood starter sin rotræning efter en klar melding fra sin kone Claire Underwood: “It’s not your brain I’m worried about. It’s your heart!

 

 

*Det var lidt beskedent sagt af Peter i betragtning af WaterRower-fabrikken producerer imellem 50.000 og 80.000 romaskiner om året udelukkende fra den ene fabrik.