NOHRD SwingBells

Frie håndvægte i ægte, håndsyet læder

NOHRD SwingBells er frie håndvægte og en moderne fortolkning af de traditionelle Kettlebells. Vælg sæt med to håndvægte á 1, 2, 4, 6 eller 8 kg. Fås i træsorterne ask, eg, valnød, kirsebær, sort eller club.

Pris fra 819,00 DKK (inkl. moms)

Beskrivelse

NOHRD SwingBells er et stilfuldt og praktisk alternativ til de traditionelle Kettlebells. SwingBells består af et solidt træhåndtag fastgjort til en håndsyet læderpose. Hver pose indeholder små jernhagl, der flytter sit tyngdepunkt med dine bevægelser, hvilket forlænger træningsbevægelsen og giver øget stimuli til dine muskler og led samt dit bindevæv. De svingende bevægelser vil gøre dig mere smidig, fleksibel og modstandsdygtig i en hverdag, hvor svingende bevægelser er en naturlig del af vores repertoire af bevægelser. Fås sætvis á 1, 2, 4, 6 og 8 kg eller som komplet sæt med 2-8 kg monteret på SwingTower eller SwingBoard.

Specifikationer

Produkter NOHRD │ Styrke
Vægt:

Set of two SwingBells:
2 x 1 kg or
2 x 2 kg or
2 x 4 kg or
2 x 6 kg or
2 x 8 kg

Træsorter: Eg, Valnød, Ask, Kirsebær, Sortbejdset
Betræk: Ægte læder
Pakkestørrelse og vægt: Box 1: 30 x 20 x 20 cm
Samling/montage nødvendig: Nej
Garanti:

Trædele: 5 år
Andre dele: 2 år

TRÆN MED SWINGBELLS

 • <span>DEKORATIVT DESIGN</span>Ægte, håndsyet læder
  DEKORATIVT DESIGNÆgte, håndsyet læder
  Alle NOHRD SwingWeights er håndsyet i ægte læder og er dekorative at have liggende fremme i hjemmet. Læderet er håndbearbejdet i Tyskland, hvor det er vegetabilsk garvet, der giver den autentiske og karakteristiske læderduft.
 • <span>HÅNDLAVET KVALITET</span>Solidt træhåndtag
  HÅNDLAVET KVALITETSolidt træhåndtag
  SwingWeight-håndtagene er ergonomisk udformet i massivt, olieret træ for et godt og behageligt greb. For enden af hvert greb er vægten angivet i kilogram.
 • <span>STIMULERENDE FYLD</span>Fyld af jernhagl
  STIMULERENDE FYLDFyld af jernhagl
  Alle SwingWeights er fyldt med præcist afvejet jerngranulat, hvilket giver en let ubalance – og derfor ekstra udfordring og stimulering - til hver bevægelse, efterhånden som pillerne skifter i læderposen.
 • <span>KOMPLET SÆT</span>Pladsbesparende og flytbar opbevaring
  KOMPLET SÆTPladsbesparende og flytbar opbevaring
  SwingWeights kan opbevares fritstående på SwingTower eller på din væg med SwingBoard i matchende træsort og har plads til fire sæt håndvægte. SwingTower har en tablet- og smartphone-holder til de træningsvideoer eller den omfattende træningsmanual, der er inkluderet. Takket være hjulene på SwingTower kan du tilmed nemt flytte rundt på SwingWeights.
 • <span>Reduceret stødpåvirkning </span>Få en behagelig træningsoplevelse
  Reduceret stødpåvirkning Få en behagelig træningsoplevelse
  Mange svingende øvelser indebærer, at vægten rammer ben og underarme, hvilket kan føre til ubehag eller blå mærker med solide håndvægte og Kettlebells. Med de bløde læderposer bliver træningen en behagelig oplevelse.