NOHrD SlimBeam

Multifunktionel & Elegant Kabelmaskine fra NOHrD

Maksimal Træning, Minimalt Pladskrav

Kabelmaskiner er alsidige og multifunktionelle træningsredskaber. Derfor er det ingen overraskelse, at kabelmaskinen fortsat er en klassiker inden for træningsudstyr, hvor fitnesscentre og fysioterapeuter har anvendt kabelmaskiner i årevis.

SlimBeam fra NOHrD er en luksiriøs kabelmaskine, som står flot i et hjemmefitness og kombinerer et stilfuldt og skarpt design med et æstetisk ydre. Takket være dens slanke silhuet, buede form og træ af høj kvalitet leverer SlimBeam en professionel kabeltræningsstation til enhver form for funktionel træning.


 

Sommerfuglen – træning på begge sider

SlimBeams bedste funktion er sommerfuglen, som giver dig mulighed for at træne din krop både på den ene side og på begge sider. Den kan drejes og indstilles til enhver højde. Maskinens kabler er syntetisk belagte og kører gnidningsfrit over kuglelejehjulene, hvilket giver en optimal træningseffekt.

Gummibelagte vægtplader – lydløs effekt

Standard SlimBeam-modeller har 14 vægtplader på 5 kg plus grundvægten på (yderligere) 5 kg. Hver individuelle, ovalformede vægtplade er gummibelagt med en sort og mat finish og passer perfekt ind i træstellet.

Pladsbesparende

Kabelmaskinen er 215 cm høj og 40 cm bred og passer perfekt ind overalt. SlimBeam er fastgjort 10 cm fra din væg og stikker kun 20 cm ud i rummet. Maskinen fylder mindre end ¼ kvadratmeter.

Træsorter

NOHrD SlimBeam kan leveres i disse træsorter

 

Eg

Valnød

 

Kabelmaskine til Max Træning

SlimBeam kabelmaskinen er nem at justere for endnu flere træningsmuligheder.

Kabelmaskinens bevægelsesbane er grundlæggende: Op til 4 meters (dobbelt) eller 8 meters (enkelt) forlængelse.
 

SlimBeams kabelforhold kan ændres ved at udskifte kablet, så du kan træne i 3:1, 2:1 og 1:1. Den maksimale vægt imod din krop på 12,5 kg (enkeltforlængelse) eller 25 kg (dobbeltforlængelse) er fordelt over 15 vægtplader, som giver en virkelig præcis og afbalanceret vægtgradation.
 

Extension 3:1 cable ratio in kg 2:1 cable ratio in kg 1:1 cable ratio in kg
Single Extension 0,83 - 12,50 1,25 - 18,75 2,50 - 37,50
Double Extension 1,65 - 25,00 2,50 - 37,50 5,00 - 75,00

Enestående Design

Består med glans - German Design Award & Plus X Award


 


 


 

Stolt modtager af German Design Award i 2016:
„SlimBeam er en professionel, multifunktionel kabelstation, som du vil elske på grund af det sofistikerede design og høje niveau af funktionalitet. Dens vigtigste funktion er sommerfuglen, som giver dig mulighed for at træne på den ene side eller på begge sider. Den kan drejes eller indstilles i enhver højde. De gummibelagte vægtplader forhindrer ubehagelige klirrende lyde under din træning. De glatte og ligetil former kombineret med udvalget af kvalitetstræ gør SlimBeam til et udsøgt stykke møbel, som vil passe ind overalt.”


 


SlimBeam blev bedømt i tre kategorier
1. Høj Kvalitet
2. Design
3. Funktionalitet

Dette kvalitetsstempel står for kvalitet, durabilitet og bæredygtighed. Dens funktionelle design fik også en pris.

Kabelmaskiner og Træning

Multifunktionel og alsidig – kabelmaskinen er et klassisk stykke træningsudstyr.


 Fysioterapeuter, personlige trænere og professionelle atleter bruger kabelmaskiner af en årsag: kabelteknikken gør styrketr&ag;ning utroligt effektiv – og som en bonus er kabelmaskinen en sand pladsbesparende enhed blandt udvalget af multitræningsmaskiner.

Afhængigt af dine behov kan NOHrD SlimBeam bestilles som en fritstående kabelstation eller som en enhed, der kan monteres til væg eller gulv.

Kan forlænges med op til 8 meter

SlimBeam kan forlænges med op til 8 meter, så du kan træne specifikke bevægelser såsom et golfslag eller et sving med tennisketcheren. Ved at øge antallet af gummibelagte vægtplader og justere sommerfuglen bliver din træning mere krævende, intens og effektiv.

Justerbar Sommerfugl

Hver øvelse kan udføres i forskellige vinkler, hvilket øger mængden af mulige øvelser. Den overordnede bevægelsesbane er automatisk bredere end ved en konventionel multistationsmaskine. Træk kablet oppefra og ned, nedefra og op, vandret eller lodret for at udnytte det fulde potentiale af dine træningsmuligheder.

Effektiv Styrketræning

SlimBeam-kabelmaskinen træner dine mavemuskler og rygmuskler, hvilket øger kroppens stabilitet. Justering af kabelpositionen giver dig mulighed for at træne specifikke muskler – fra dit bryst til din ryg, skuldre, arme og ben: alle områder er mulige.

Forøg dine træningsmuligheder med Valgfrit Tilbehør

Træn med fodstrop, på træningsbænk eller med trækstang

Brug din SlimBeam til at træne og opbygge individuelle muskler eller en kombination af forskellige muskelgrupper samtidigt. Træn hverdagsbevægelser med kabelmaskinen – ved at bruge SlimBeams bevægelsesbane og rotationsmuligheder booster og forbedrer du din overordnede koordination, fleksibilitet og styrke.


 

Forbedr Koordination og Stabilitet

Kabelmaskinerne er grundlæggende for funktionel træning – i fitnesscentret, fysioterapicentret og i hjemmefitness

De dybere muskellag er ansvarlige for vores skeletmuskulatur, som holder kroppen i balance. Isoleret vægttræning kan ikke nå disse muskelgrupper, hvorimod øvelser på kabelmaskinen kan. Træning med SlimBeams brede bevægelsesbane mindsker ustabilitet, som til gengæld styrker kernemuskulaturen og modvirker denne ustabilitet.


 

Specifikationer

Mål
Kun
215 x 40 x 20 cm

Enhedens Vægt
Totalt
120 kg

Brugervægt
Max.
100 kg

Pakker
Totalt
4 pakker

Mål / Vægt

 • 9Højde: 215 cm
 • Bredde: 40 cm
 • Dybde: 20 cm
 • Bundplade: Ø 44 cm
 • 14 vægte: 5 kg hver
 • 1 startvægt: 5 kg
 • Totalvægt: ca. 120 kg

Udstyr er inkluderet i købet

 • Pull-up-stang
 • Adaptertilbehør
 • Kabler
 • Antal paket: 1

Tekniske Detaljer

 • Afstand til væg: 10cm
 • Forhold: 3:1
 • Forsendelse: 4 pakker i alt