NOHrD WallBars

WallBars – En ægte klassiker til Pull Ups

NOHrD WallBars’ enestående funktion: fold-ud-funktionen.


 

Indbygget Fold-Ud-Stang

Brug WallBars’ robuste fold-ud-stang til pull-ups, eller bare til at hænge eller svinge din krop. Stangen tages nemt ud med et enkelt klik.

Vælg mellem 10 eller 14 Ribber

Forskellige vægge til forskellige behov: NOHrD WallBars kan fås i to størrelser på enten 10 eller 14 ribber. Afstanden mellem ribberne varierer fra henholdsvis 10 til 18 cm.

Sikker og Robust

Massivt træ, de stærkeste sikkerhedsremme til fold-ud-stangen og ekstra vægbeslag gør WallBars til et sikkert og robust valg indenfor multifunktionelt træningsudstyr.

Højeste Kvalitet, Massivt Træ

NOHrD WallBars tillverkas av solid ask och ek samt körsbärs- och valnötsträ.

Ask

Eg

Club

Kirsebær

Valnød

 

Multifunktionel Træning

Forvandl din WallBars til en multifunktionel træningsstation med ekstra tilbehør.

CombiTrainer

CombiTraineren forøger betydeligt træningsmulighederne på din WallBars – udelukkende ved brug af modstanden fra egen kropsvægt.
Läs mer

MultiAdapter

MultiAdapteren er tilbehør med to funktioner
Läs mer

Træningsbænken

Klassisk træning med træningsbænken – om den bruges til mavebøjninger eller træning med frie vægte: hold blot fast i en vilkårlig ribbe.
Läs mer

CombiTraineren træner effektivt alle muskelgrupper takket være de forskellige sidde- og liggestillinger.

Uanset kropsposition træner du mod din egen kropsvægt, imens kablerne trækkes igennem kuglelejeremskiverne, og bænken glider frem og tilbage uden besvær.

- mål: ca. 75’’ x 24’’ (l x b)
- liggende overflade: ca. 33’’ x 14’’ (l x b)
- fold-ud-fodstøtte medfølger
- kan tilkobles ved forskellige højder


 

Skridsikker

CombiTrainerens bænk er betrukket med et specielt nopret stof, der forhindrer at man glider, og garanterer at man står fast under træning.

Stærk og Robust

CombiTraineren er stærk og robust takket være fold-ud-fodstøtten. Du skal blot koble CombiTraineren til en valgfri ribbe for at træne fra forskellige vinkler.

Høj Kvalitet

CombiTraineren er lavet af massivt træ. Rebene er nemme at holde fast i, og CombiTraineren kan opbevares på din WallBars efter træning.

Stille men Kraftfuld

Guide-rullerne på CombiTrainer-bænkens overflade glider stille langs skinnerne og giver fremragende støtte. Ingen vægte at justere – træn kun ved hjælp af kropsmodstand.

MultiAdapter

MultiAdapteren er tilbehør og har to funktioner.

MultiAdapteren er det ideelle tilbehør, udviklet ud fra en enkel og grundlæggende ide og giver en lang række nye øvelser. Kobl til hvilken som helst ribbe, brug håndstangen til at udføre triceps-dips eller vend den rundt for at folde den vandrette stang ud. Begge muligheder lader dig tilføje specifikke øvelser, der vil fuldende din træning.

- mål: ca. 28’’ x 20’’ x 13’’ (L x D x H)
- vægt: ca. 12 kg
- lavet af metal og træ
- kan tilkobles en valgfri ribbe


 

Håndværk af Høj Kvalitet

MultiAdapteren er lavet af kvalitetstræ og massivt metal, hvilket sikrer et præcist og håndlavet produkt af høj kvalitet.

Garanteret Stabilitet

Durabilitet og garanteret stabilitet. Det naturlige trækorn giver et behageligt og sikkert greb.

Glat Design

Sofistikeret og iøjnefaldende design – kombinationen af træ og metal vil passe ind overalt.

En Række af Muligheder

Mere end bare et flot design: Træn på MultiAdapteren og opdag en hel række af specifikke øvelser rettet mod alle muskelgrupper.

Træningsbænk

Du skal blot hænge bænken på en ribbe efter eget valg.

WallBars-bænken er en træningsbænk og rygstøtte i én. Du kan udvide din træningsrutine ved at hænge bænken på forskellige ribber. Du kan opbevare bænken direkte på din WallBars efter træning.

- mål: ca. 54’’ x 13’’ (L x B) - lavet af sortfarvet træ og ægte læder - kan tilkobles ved forskellige højder


 

Pladsbesparende

Ikke kun nyttigt træningstilbehør – WallBars-bænken kan hænges direkte på ribberne for nem opbevaring.

Kvalitet og Design

Massivt træ og slidstærkt læder: træningsbænken er en perfekt kombination af disse to materialer.

Præcisionshåndværk

Hver træningsbænk er lavet med sans for præcision i håndværket, og durabilitet er testet – ægte skræddersyet udstyr med mærkatet ”Made in Germany”.

Ægte Læder

Håndbearbejdet naturlæder fra Tyskland giver hver træningsbænk et specielt præg; WallBars kan kombineres frit med hver slags læder!

WallBars træning

Hvorfor ribbevægge? Hvilke materialer? Hvor robust? Hvor mange ribber har jeg brug for?

Et enkelt princip gælder for ribbevægge: jo højere og bredere, jo bedre. Lange (brede) ribber giver en række af nye træningsmuligheder. Ribbevægge bør dog ikke være for store, da plads ofte er begrænset i hjemmefitness.

NOHrD WallBars er fremstillet til at kunne holde til fuld vægt, og lever op til kravene for godt håndværk. Håndlavet og nem at samle: hver ribbe er påsat enkeltvist, så hele enheden kan monteres på væggen.
 

Klassisk Fitnessudstyr Lavet af Træ

Klassiske ribbevægge er lavet af træ, imens nogle producenter bruger metal. Træningsvægge er standardudstyr i fitnesscentre og fysioterapeutpraksisser, men er nu også blevet mere populære i private hjem. NOHrDs fitnessudstyr af træ er specielt velegnet til hjemmet og opfylder alle æstetiske og funktionelle krav.

Kan bære op til 120 kg / 265 pund.

NOHrD WallBars er et robust stykke træningsudstyr lavet af træ af høj kvalitet. Ribberne er lavet med et behageligt greb, og hele enheden kan bære en maksimal vægt på op til 120 kg / 265 pund uden problemer.

Antal Ribber

Antallet af ribber på en ribbevæg varierer. NOHrD WallBars-modeller fås med 10 eller 14 ribber. Generelt foreslår vi WallBars med 14 ribber, da et højere antal ribber giver flere vinkler at holde fast i (eller koble valgfrit tilbehør til) og dermed flere mulige træningsøvelser. Ribberne på WallBars er runde og skruet enkeltvist ind i sideplankerne for at sikre et fast greb. Distancen mellem ribberne gør, at man kan udnytte træningspladsen på enheden helt optimalt.

Træning med ribbevægge

Ideel at bruge til udstrækning, kerne/rygøvelser eller hænge/svingeøvelser.


Lige meget hvilket niveau man træner på, kan man bruge WallBars. Den er specielt effektiv på tre træningsområder: opbygning og forøgelse af styrke, koordination og mobilitet.

Fokus på Styrketræning

Udfordr hele din krop på NOHrD WallBars og træn alle muskelgrupper effektivt. WallBars’ vigtigste funktioner kan bruges til en lang række øvelser – intet tilbehør er nødvendigt – hvilket gør den optimal til styrketræning for begyndere.

Øg Mobiliteten

I en hverdag med lange arbejdsdage, hvor man sidder ned meget af tiden, er regelmæssig bevægelse og motion et must. Sports- og fitnesseksperter er meget opmærksomme på dette, og du vil sjældent finde en fysioterapeut uden en ribbevæg. Som et selvstændigt stykke udstyr til opbygning af muskler og træningssupport passer NOHrD WallBars til hvilket som helst fitnesscenter, praksis eller hjem.

Forbedr Koordination

Træning på WallBars kræver koncentration: fokuser på den forestående øvelse og lær at bruge din krop. God balance og svingeøvelser vil yderlige forbedre atletens præstation. Træning på ribbevæg er også for børn, da det kan øge deres koordination og overordnede mobilitet.

Toning af kroppen med CombiTrainer

Brug NOHrD CombiTrainer til effektivt at træne alle muskelgrupper – om det er til siddende, liggende eller stående øvelser
CombiTrainerens bænk er betrukket med et specielt nopret stof, der forhindrer at man glider, og garanterer at man står fast under træning. Kun modstanden fra ens egen kropsvægt bruges under en træning med CombiTraineren. Træn forskellige muskelgrupper ved hjælp af denne enheds fint udformede mekanik: glidende kabeltræk og kuglelejemonteret bænk – udfordr dig selv med en lang række øvelser uden brug af vægtjusteringer. Når det kommer til CombiTraineren, er der ikke brug for mere opbevaringsplads! Du skal blot hænge den oprejst på din WallBars og nyde den æstetiske appel, som den tilføjer til din WallBars.

NOHrD CombiTrainer tilføjer endnu 35 udvalgte øvelser til din WallBars-træning. Se nedenfor for yderligere information.

MultiAdapter

1 del – 2 funktioner

En fantastisk tilføjelse til din WallBars med to støttefunktioner. Multi-Adapteren kan bruges til at lave triceps-dips eller benløft, som træner dine mavemuskler. Du kan også vende den rundt for at tilføje øvelser såsom mavebøjninger og crunches-dips til din WallBars-træning.

Dobbeltstøtte:

Brug Multi-Adapteren med den fremadvendte håndstang til:

- assisterede pull-ups
- hængende pull-ups
- dips
- knæ / benløft
- mavebøjninger / mavetwists

Enkeltstøtte:

Hæng Multi-Adapteren parallelt med ribberne på din WallBars for at lave:

- triceps-dips
- triceps-armbøjninger
- decline-armbøjninger
- pull-ups
- toe-tap-hop
- lunges
- bro med benløft

Træningsbænken

Kan tilkobles en valgfri ribbe på din WallBars.

Træningsbænken

Træningsbænken fungerer både som træningsbænk og rygstøtte og kan kobles til en valgfri ribbe. Træningsbænken kan hænges direkte på ribberne til opbevaring.

- ideel til træning i kombination med frie vægte
- Pladsbesparende!
- hæng på ribber højt oppe for at øge sværhedsgraden
- ægte læder, fås i flere farver

Specifikationer

Mål
Lukket
230 x 79 x 13 cm

Enhedens Vægt
10 / 14
19 kg / 21 kg

Brugervægt
maks.
120 kg

Pakker
i alt
1 pakke

Mål:

 • Højde: 230 cm / 90.5’’ (lukket fold-ud-stang)
 • Bredde: 79 cm / 31’’
 • Dybde: 13 cm / 5’’
 • Vægt (14): 21 kg / 46 pund

Valgfrit Tilbehør:

 • MultiAdapter
 • CombiTrainer
 • Bænk
 • Fold-ud-stang, låsesæt
 • Forlænger

Tekniske Detaljer:

 • Maks. vægt: 120 kg / 265 pund
 • Længde mellem ribber (10): ca. 17 cm / 7’’
 • Længde mellem ribber (14): ca. 10 cm / 4’’
 • Afstand til væg: ca. 5 cm - 7 cm / 2’’ - 3’’
 • Antal pakker: 1

Bestil WallBars her: