SmartRow

Opgrader din WaterRower romaskine med SmartRow og få den ultimative, digitale træningsoplevelse. SmartRow måler med høj præcision hvert eneste rotag, så du har det bedste udgangspunkt for at forbedre din teknik og performance. Du kan også finde ekstra motivation ved at sammenligne data med andre SmartRowers og deltage i konkurrencer.

Se mere her: www.smartrow.fit

1.695,00 DKK (inkl. moms)

Beskrivelse

SmartRow er et remskivesystem, der monteres på din WaterRower og sender yderst nøjagtige rodata direkte til SmartRow-appen via Bluetooth. Med SmartRow-teknologien får du den bedste feedback på din roning. Elektronikken inde i SmartRow måler kraften, træklængden og styrken uafhængigt af vandniveauet i tanken. 

Ved at følge med i trækkurve for hvert tag kan du optimere dine træk og på den måde forbedre din roteknik. Du kan også tilsutte en pulsmåler og registrere resultaterne under din træning. SmartRow gemmer alle dine træningspas, personlige rekorder og dine fitnessværdier på din mobile enhed, så du kan analysere din træning og optimere din performance.

Udover nøjagtige og detaljerede data kan du bruge SmartRow til at konkurrere. Sammenlign præstationsmålinger med andre SmartRow'ere, udfordr en ven i et løb, eller find din daglige motivation ved at dyste mod Tempo Boat for at slå dine personlige rekorder!

  • Passer til alle WaterRower træmodeller
  • Med gratis SmartRow app til iOS og Android
  • Til eftermontering. Er allerede inkluderet i WaterRower Performance Ergometer
  • Der kræves en Bluetooth-brystrem for at overføre pulsen

Se mere her:  www.smartrow.fit

 

 

Specifikationer

Monitor / computer: SmartPhone/Tablet
Dataudveksling: BlueTooth LE
Strømforsyning: 3 x AA batterier
Pakkestørrelse og vægt: Box 1: 15 x 10 x 10 cm / 0,7 kg
Apps og applikationer: SmartRow App for SmartPhone and Tablets
Samling/montage nødvendig: Ja
Garanti: 2 år