GYM DESIGN

Indret dit drømmegym med stil

Med vores store udvalg af organisk fitnessudstyr i smukke, bæredygtige træsorter kan du skabe et unikt og imponerende fitnessrum, der emmer af luksuriøs velvære. Vi har god erfaring med eksklusive fitnessløsninger, og det vil glæde os at hjælpe dig med dit projekt. 

HVORFOR OS?

3 gode grunde til at vælge os

 • Enestående design
  Enestående design

  Vores fitnessudstyr er et organisk alternativ til det gængse fitnessudstyr i metal og findes i en hel palette af smukke træsorter. Med dit velvære i tankerne er vores produkter designet til at gøre din træning til en funktionel og æstetisk oplevelse, der emmer af luksus.

 • Levedygtigt design
  Levedygtigt design

  Høj kvalitet, holdbare og bæredygtige materialer samt et tidløst design sikrer en lang levetid på vores produkter, som er helt i tråd med vores etiske fokus. Vi arbejder hele tiden på at reducere vores negative fodaftryk på miljøet gennem hele produktets livscyklus – fra fremstilling til genbrug.

 • Erfaren designpartner
  Erfaren designpartner

  Hos WATERROWER | NOHRD er vi eksperter i gym design. Vi lytter til dine ønsker og budgetter, rådgiver i valg og fravalg, visualiserer, leverer og installerer. Har du efterfølgende brug for råd og vejledning, er vi også klar. Hos os skal kvalitet og service nemlig altid være i top!

LOOKBOOK

Skab luksuriøs velvære med gym design

Bladr igennem mere end 100 siders inspiration med vores fitnessinteriør og få gode idéer til, hvordan du skaber eksklusive rammer for din sundhed og dit velvære. 

UDTALELSER

Hvad siger kunderne?

The Lodge | Billund

”Vi ønskede at skabe et anderledes fitnessrum, der er en oplevelse i sig selv. Fitnesscentre ligner rimelig meget hinanden, og især fitnessrummene på hoteller kan være fantasiløse med et løbebånd og en kondicykel. Med vores fitnessrum vil vi gerne skabe et lækkert miljø, som gæsterne nyder at opholde sig i. Æstetikken betød meget for os, og med god vejledning fra Richard/WATERROWER | NOHRD fik vi sammensat et alsidigt fitnessrum, hvor der er noget for ethvert behov.” Tony Bak, administrerende direktør hos The Lodge Billund ...

aim'n

"I’ve always loved interior design & especially wooden items. The designs of the equipment is truly a piece of art that catches the eye and when you see and feel the craftsmanship & functionality it’s even more mind blowing. It’s much more enjoyable to use than regular gym equipment. Totally in love because it is a combination of two of my favorite things - workout & interior design." ...

Gym design verden over

Portfolio

Gå på opdagelse i smukke og gennemførte projekter verden over og se, hvordan vores kunder har indrettet deres fitnessområder med vores fitnessinteriør. Du kan finde inspiration og gode idéer fra private hjem, hoteller, arbejdspladser og personlige trænere og læse nærmere i vores cases. 

Skal vi hjælpe dig med dit fitnessprojekt? 

KONTAKT OS

Skal vi hjælpe dig med dit fitnessprojekt? 

Har du spørgsmål, eller ønsker du at gå videre med dit fitnessprojekt, så glæder vi os til at høre fra dig! 

 

Tlf.: (+45) 22336863

Mail: info@waterrower.dk