NOHRD Bike

Elegant nyfortolkning af motionscyklen

NOHRD Bike er en indendørs motionscykel i smuk trækonstruktion, hvor det slanke, strømlinede design absolut ikke går på kompromis med funktionalitet. Vælg din favorit i ask, eg, valnød, kirsebær, sort eller club.

Pris fra 20.999,00 DKK (inkl. moms)

Beskrivelse

NOHRD Bike er en indendørs motionscykel, der byder på ren, minimalistisk æstetik og avanceret, moderne teknologi. På denne indendørscykel af høj kvalitet kan du træne helt uafhængigt af vind og vejr, når det passer dig – lige så anstrengende, som du vil. Placer din mobil eller tablet på holderen, og benyt NOHRD Bike-appen med et bredt udvalg af træningsprogrammer og omfattende dataoversigt. Dataene overføres via Bluetooth, så du kan måle og analysere din performance. Du kan også trække stikket helt fra elektronikken og bare nyde en æstetisk cykeltur. Den imponerende motionscykel er et sandt blikfang i enhver indretning og passer perfekt til hjemmetræningen og det eksklusive fitnessområde.

Specifikationer

Produkter NOHRD‎‎‎‏‏‎ │ ‎Cardio‎‎‎‎‎
Dimensioner - I brug (L x B x H): 117 x 113 x 60 cm
Vægt: 60 kg
Træsorter: Eg, Valnød, Ask, Kirsebær, Sortbejdset
Max brugervægt: 200 kg
Sidde højde:

Std: 90 - 112 cm
XS: 85 - 107 cm
XL: 95 - 117 cm

Modstand: Variabel magnetisk bremse
Monitor / computer: SmartPhone/Tablet
Dataudveksling: BlueTooth LE
Strømforsyning: PowerBank for elektronik
Tilbehør:

Skrivebord til Bike
Ekstern strømforsyning
Click/platform pedaler
XS or XL sadelstøtte
Komfort sadel
Brooks læder sadel

Pakkestørrelse og vægt:

Box 1: 120 x 37 x 58 cm / 35 kg
Box 2: 80 x 60 x 16 cm / 35 kg

Apps og applikationer: NOHRD App
Samling/montage nødvendig: Ja
Garanti:

Trædele: 5 år
Andre dele: 2 år

Dimensioner

OPLEV NOHRD BIKE

MASSIVT TRÆ | HÅNDBYGGET DESIGN | TYSK KVALITET

 • <span>DESIGNET</span>Når form møder funktion
  DESIGNETNår form møder funktion
  NOHRD Bike er en æstetisk motionscykel uden sidestykke og skiller sig ud i ethvert træningsmiljø med sin iøjenfaldende trækonstruktion. Samtidig er NOHRD Bike kompromisløs, når det handler om at levere den ultimative træningsoplevelse. Du får moderne teknologi, robust kvalitet og høj komfort i et elegant design.
 • <span>TRÆNINGEN</span>Træn enkelt og effektivt
  TRÆNINGENTræn enkelt og effektivt
  Det er ikke uden grund, at motionscyklen er en favorit, når det kommer til cardiotræning i hjemmet eller i fitness- og wellnessområdet. Cykling er simpelt, skånsomt og effektivt. Motionscyklen er særlig god til dig, der gerne vil tabe dig og forbrænde kalorier, vil forbedre din kondition og muskeludholdenhed eller er i gang med genoptræning efter en skade – og alle kan være med uanset niveau.
 • <span>PERFORMANCEN</span>Få mest ud af din træning
  PERFORMANCENFå mest ud af din træning
  Med NOHRD Bike får du adgang til vores app, hvor du træne med instruktør, cykle virtuelle ture i smukke landskaber, eller fordybe dig i dine træningsdata, som overføres i realtid. Placer din SmartPhone eller tablet i holderen og få adgang til hele universet. Appen er kompatibel med både Android og iOS. Via Bluetooth kan du også bruge NOHRD Bike med andre apps såsom ZWIFT, BKOOL eller Rouvy.
 • <span>TRÆET</span>Håndbygget i bæredygtige træsorter
  TRÆETHåndbygget i bæredygtige træsorter
  NOHRD Bike er håndbygget i massivt kvalitetstræ på vores NOHRD-fabrik i Tyskland. Al træet stammer fra bæredygtigt forvaltede skove og er beskyttet med olie for at undgå snavs og pletter. NOHRD Bike fremstilles i seks smukke træsorter, der matcher NOHRD’s øvrige fitnessserie.
  Læs mere om træet
 • SMART OPGRADERING
  Bevæg dig, imens du arbejder

  Opgrader din NOHRD Bike med et skrivebord, der passer perfekt til din bærbare computer. Tag dit arbejde med på en cykeltur eller se et afsnit i din yndlingsserie, imens du klarer træningen. Fås i matchende træsorter. 

FLERE FORDELE

Den ultimative træningsoplevelse

 • Cykel jævnt med trinløs modstand
  Cykel jævnt med trinløs modstand

  Det innovative planetgear kombineret med blød hvirvelstrømsbremse giver en jævn kørsel. Modstanden justeres trinløst og præcist undervejs ved at dreje hjulet på siden af motionscyklen.

 • Træn i opret siddestilling eller løbestilling
  Træn i opret siddestilling eller løbestilling

  Tilpas nemt styr og saddel til den ønskede, komfortable træningsposition. Det justerbare styr giver dig mange gribemuligheder, og den sorte gummibelægning på styret sikrer et godt greb og er nemt at rengøre.

 • Pladsbesparende og let at manøvrere
  Pladsbesparende og let at manøvrere

  NOHRD Bike fylder mindre end 1 m2, og med gummihjulene er det nemt at flytte motionscyklen til dit favoritspot – måske ved et flot vinduesparti eller en skyggeplads på terrassen?