NOHrD TriaTrainer

Tre-i-En-Konceptet

Mavetræner, Rygtræningsbænk og Vægtbænk


 

Tre-i-en

I lukket position giver TriaTrainer den perfekte træning af mavemuskler og kerne. Fold den ene side ud i første position og forvandl stolen til en semi-bænk, der træner din rygmuskler og baller.
Når TriaTrainer er foldet helt ud, kan den bruges til alle standard bænkøvelser – med eller uden frie vægte.


 

Mave- og kernetræner

I lukket position giver TriaTrainer den perfekte træning af mavemuskler og kerne.

Rygmuskler og baller

Fold den ene side ud i første position og forvandl stolen til en semi-bænk, der træner din rygmuskler og baller.

Bænktræning

Når TriaTrainer er foldet helt ud, kan den bruges til alle standard bænkøvelser – med eller uden frie vægte.

Sortiment af Massivt Træ

TriaTrainer er fremstillet af massiv ask, kirsebær- og valnøddetræ.

Ask

Club

Kirsebær

Valnød

Alsidig Træning

Fodstøtten kan justeres i forskellige positioner for brugernes komfort.

Takket være det kompakte design er TriaTrainer en ægte pladsbesparende løsning, som altid er nem at transportere.


 

 

 


 

En mavetræner for alle træningsentusiaster.

I dens sammenfoldede position er TriaTrainer ideel til træning af mavemuskler

Veludviklede mavemuskler er ikke kun æstetisk tiltalende, men også stærkt anbefalet fra et sundhedsmæssigt synspunkt: regelmæssig træning af mavemuskler forbedrer og stabiliserer kropsholdning og forebygger rygsmerter. En mavetræner giver den ideelle træningsstøtte: uanset dit niveau vil træning af mavemuskler udfordre dig og levere resultater.
Mavetrænere findes i alle former og størrelser. Mavetrænere er særligt udformet udstyr med nakkestøtte. Mavehjul består af enkelthjul med sidehåndtag.

Trænings- eller mavebøjningsbænken opfylder alle krav til mavetræningen og garanterer en optimal træning; placer blot dine ben bagved fodstøtten, så der er masser af plads til mavetræningen. Foldet sammen fungerer TriaTrainer som en ideel mavetræner og kan nemt kombineres med andet træningsudstyr for at træne hele kroppen!


 

Træning med din mavetræner:

Lås dine fødder bagved TriaTrainerens fodstøtte og løft din overkrop mod dine ben – gentag så mange gange, du ønsker. Armene placeres bedst bagved dit hoved eller krydset over dit bryst. Tilføj frie vægte for at få ekstra udfordring! TriaTrainers enkle opbygning, nemme håndtering og de mange forskellige træningskombinationer fremhæver den som en ideel mavetræner til alle fitnessniveauer. Tilføjelse af frie vægte giver yderligere træning af dine skuldre og triceps.

Fokuser på din ryg

Brug din TriaTrainer i dens semi-åbne position for at træne din ryg og baller.

Din ryg kan blive udsat for meget belastning i løbet af en dag: hårdt fysisk arbejde, lange perioder hvor du sidder ned samt dårlig kropsholdning. Specielt rygtræning bliver stærkt anbefalet til forebyggelse af komplikationer og smerter. I dens semi-åbne position bliver din TriaTrainer et effektivt træningsredskab, der fokuserer på at styrke din ryg og baller.

Som med det meste fitnessudstyr findes der flere forskellige rygtrænere. Crunch-maskiner kombinerer mave- og rygtræning i én. Træningsstationer giver mange muligheder – det mest effektive og pladsbesparende fitnessudstyr er dét, der er multifunktionelt.


 

Træning med din rygtræner:

Til rygtræning skal du bruge TriaTrainerens midterste position: fodstøtten skal være oprejst, og du skal lægge dig udstrakt på maven på den polstrede bænk. Lås dine ankler under den polstrede fodstøtte og lås hænderne bag hovedet. Stræk dine ben og baller og løft overkroppen, imens du holder ryggen lige – hold stillingen og vend langsomt tilbage til din udgangsposition.

Sørg for at bevæge dig lige og stabilt, når du laver rygøvelser med din TriaTrainer for at træne de dybere muskellag. Brug denne træningsbænk til tidsbesparende og effektiv rygtræning derhjemme.

Vægttræning med stil

Fold din TriaTrainer helt ud og brug den til klassisk bænkpres og fri vægttræning.

Træning med frie vægte er stigende i popularitet blandt atleter over hele verden – ideel til alle fitnessniveauer! Brug frie vægte til at træne specifikke muskelgrupper med en række forskellige kettlebells og øvelser.

En træningsbænk som TriaTrainer er perfekt til varieret og multifunktionel træning. Brug den skrå bænkposition til muskelopbygning! Den elegante læderpolstring sørger for et sikkert greb til din træning.


 

Træning med frie vægte på bænk:

Klassisk bænkpresning og håndvægtsøvelser med din TriaTrainer – fold blot bænken helt ud for at udføre både håndvægts- og vægtstangsøvelser. Der følger ikke vægtstangsstøtte med til TriaTraineren, så vi anbefaler derfor træning med håndvægte.

Øvelser som skulderpres og flyes er nemme at udføre og meget effektive: Læg dig ned, eller sæt dig på din træningsbænk med en håndvægt i hver hånd. Bevæg dine arme op og ned i en langsom og præcis flyvende bevægelse eller lav curls, og vær forsigtig ved at holde dine fødder fast. 

Specifikationer

Mål
lukket
55 x 90 x 35 cm

Enhedens Vægt
i alt
14 kg

Brugervægt
maks.
120 kg

Pakker
i alt
1 pakke

Mål / Vægt

  • 90 x 35 x 55 cm / 35.4 x 13.8 x 21.7 tommer (foldet)
  • 140 x 35 x 44 cm / 55.1 x 13.8 x 17.3 tommer (åbnet)
  • Vægt: 14kg / 30.9 pund

Tekniske Detaljer

  • Maks. brugervægt: 150 kg / 330.7 pund
  • Justerbar fodstøtte
  • Kan fås i ægte læder eller kunstlæder
  • Antal pakker: 1

Køb din TriaTrainer her: