WaterRower A1 Studio

Den helt enkle WaterRower

WaterRower A1 er til dig, der ønsker en simpel romaskine og samtidig ønsker alle fordelene ved WaterRower’s unikke vandtank og smukke trææstetik. Fås i eg med sort aluminiumsskinne. 

7.995,00 DKK (inkl. moms)

Beskrivelse

Som basismodel skiller WaterRower A1 sig ud med sin helt enkle form og funktion uden at gå på kompromis med WATERROWER’s smukke trææstetik.

 

Romaskinen er naturligvis udstyret med WATERROWER's unikke vandtank, hvor 5-19 liter postevand skubbes af det patenterede WaterRower Flywheel, der giver dig alle fordelene ved naturlig træning med vand. A1-romaskinen er konstrueret med én enkelt skinne i sort aluminium. Aluminiumskinnen afgiver en anelse mere lyd end de dobbelte træskinner på vores øvrige modeller, men A1 er stadig en yderst støjsvag romaskine, hvor du praktisk talt kun hører hvislende vand, når du ror. A1-romaskinen er udstyret med en simpel, integreret A1-monitor, der måler dine vigtigste træningsdata, så du kan følge med i din performance.

 

WaterRower A1 er håndbygget i nøje udvalgte kvalitetsmaterialer på vores fabrik i USA, er let at manøvrere og kan opbevares stående, når romaskinen ikke er i brug. Med WaterRower A1 får du et smukt, organisk fitnessmøbel i bæredygtigt egetræ, der passer ind hvilket som helst miljø.

Specifikationer

Produkter WATERROWER │ Romaskiner
Tilbehør WaterRower A1
Product Info Headlines Show headlines?
Dimensioner - I brug (L x B x H): 212 x 56 x 53 cm
Dimensioner - Under opbevaring (L x B x H): 56 x 53 x 212 cm
Vægt: 47 kg
Træsorter: Egtræ/Oak
Max brugervægt: 150 kg
Sidde højde: 23 cm
Vange(r): 1 x Aluminium
Modstand: Responsivt paddelhjul i vandtank
Monitor / computer: A1 Standard monitor, tid/dist/tag/energi
Strømforsyning: 2 x AA batterier
Tilbehør:

Tablet holder: Option
Laptop holder: Option
HiRise adapter: N/A
XL-Rails: N/A
SmartRow: Option
ComModule: N/A

Pakkestørrelse og vægt:

Box 1: 71 x 61 x 55 cm / 23 kg
Box 2: 215 x 15 x 10 cm / 15 kg

Apps og applikationer: Ikke muligt
Samling/montage nødvendig: Ja
Garanti:

Trædele: 5 år
Andre dele: 2 år

Dimensioner

FORDELENE

Gennemtænkt design ned til den mindste detalje

OPLEV WATERROWER

 • <span> DESIGNET</span> Ikonisk design fra 1988 i forenklet form
  DESIGNET Ikonisk design fra 1988 i forenklet form
  WaterRower A1 byder på det ikoniske WATERROWER-design fra 1988 i smukt, bæredygtigt asketræ kombineret med en enkelt skinne i sort aluminium. Den amerikanske eliteroer og ingeniør John Duke udviklede det tidløse fitnessmøbel med den grundtanke, at roning på landjorden simulerer roning på vandet så realistisk som muligt.
 • <span> VANDTANKEN</span> Som at ro på vandet
  VANDTANKEN Som at ro på vandet
  Det særlige ved alle WaterRowers er vandtanken, hvor almindeligt postevand skubbes af det patenterede WaterFlywheel. Det giver den naturlige, rislende og samtidig effektive vandmodstand og gør roning på WaterRowers helt unik. Modstanden skal ikke indstilles manuelt, for den bestemmes udelukkende af dig: Jo hårdere du trækker, jo større modstand.
 • <span> TRÆNINGEN</span> Træn effektivt og skånsomt
  TRÆNINGEN Træn effektivt og skånsomt
  På WaterRower A1 træner du både cardio, styrke og kredsløb på én og samme gang. Du forbrænder kalorier, du opbygger styrke og udholdenhed, og du aktiverer hele kroppen. Samtidig fordeler du belastningen ud på hele kroppen, så du undgår stød og minimerer risikoen for skader. Derfor er romaskinen velegnet for alle uanset niveau - også til genoptræning efter skader.
 • <span> TRÆET</span> Håndbygget i bæredygtigt asketræ
  TRÆET Håndbygget i bæredygtigt asketræ
  WaterRower A1 er håndbygget i massivt asketræ på vores WATERROWER-fabrik i USA. Det anvendte træ til alle WaterRowers kommer fra bæredygtigt forvaltede skove og er beskyttet med olie for at undgå snavs og pletter.
 • <span> PERFORMANCEN</span> Enkel og integreret A1-monitor
  PERFORMANCEN Enkel og integreret A1-monitor
  Med din WaterRower A1 følger den intuitive A1-monitor, der viser dine vigtigste træningsdata og giver hurtigt et overblik over din præstation. Viser bl.a. intensitet (hastighed), watt og kalorier forbrændt, distance og tid. A1-monitoren er integreret og kan ikke kobles til andre enheder.
 • DIGITAL OPGRADERING
  SmartRow

  Opnå bedre træningsdata og bedre performance med SmartRow! SmartRow er en intelligent effektmåler, der meget nøjagtigt måler din WaterRower-ydeevne. Dataene overføres trådløst via Bluetooth til den gratis SmartRow-app, som er iOS- og Android-kompatibel. 

FLERE FORDELE

Den ultimative træningsoplevelse

 • Pladsbesparende opbevaring
  Pladsbesparende opbevaring

  Når WaterRower placeres lodret, optager romaskinen lige så lidt plads som en stol. Tyngdepunktet er på tanken, så WaterRower kan løftes for enden af skinnen uden problemer, og takket være gummihjulene er romaskinen nem at manøvrere med.

 • Justerbar fodstøtte
  Justerbar fodstøtte

  WaterRower-fodbrættet giver maksimal fleksibilitet, der konstant sikrer en optimal roposition. Fodstøttens højde justeres nemt med et tryk på en knap.

 • Lydsvagt og komfortabelt sæde
  Lydsvagt og komfortabelt sæde

  WaterRower-sædet glider næsten lydløst over skinnerne, når du ror, så du kan nyde lyden af rislende vand. Sædet har en ergonomisk formet pude, så du sidder behageligt under træningen.