WaterRower - Valnød (Walnut)

14.395,00 DKK

(inkl. moms)

Prøveperiode: Du har altid 30 dage fra du modtager din WaterRower til at afprøve den i vante omgivelser. Opdager du, at en WaterRower ikke er svaret på dine træningsbehov, kan du uden omkostninger returnere enheden.
Vi arrangerer afhentning, dækker alle returomkostninger og du får din WaterRower 100% refunderet.

 

En udvikling af den oprindelige WaterRower, ergonomisk designet og håndbygget i New England med brug af håndværksmæssige teknikker, som er blevet forfinede gennem 30 år.
 

Lagerstatus: Afsendes inden for 3-5 arbejdsdage.
stk.

Som det er tilfældet med alle WaterRowers, er denne romaskine udstyret med det enestående WaterFlywheel, som er uden sammenligning, når det handler om at simulere roning på vand. Kan leveres i et udvalg af bæredygtigt dyrket hårdttræ alt efter, hvad du foretrækker, om det er ask, eg, kirsebær eller valnød. WaterRower Original Series er designet til at indgå som en naturlig del af hjemmet, sådan at man kan motionere i et hvilket som helst rum i boligen.

 

 

KUNSTEN AT RO

Romaskinens WaterFlywheel giver mulighed for på en enestående made at efterligne roning på vand. Vælg en workout, som giver samme følelse, lyd og træningsresultater som virkelig roning.

PLADSBESPARENDE

Når den ikke er i brug, kan din WaterRower stå på enden for pladsbesparende opbevaring. Transporthjul gør det let at flytte den rundt i hjemmet eller fitnessstudiet.

LAV BELASTNING

Til forskel fra romaskiner med luft- og magnetmodstand giver WaterRower en gnidningsløs og ensartet åretagsmodstand, som udsætter led og den nederste del af ryggen for minimal belastning.

HØJ INTENSITET

Når WaterRower anvendes I fuld udstrækning, er det muligt at forbrænde over 1000 kalorier I timen. Indendørs roning aktiviserer alle store muskelgrupper og aktiverer både det aerobiske og anaerobiske system, så man opnår en af de mest effektive workouts, der findes.

VELEGNET TIL ALLE

WaterRowerens enestående udformning gør det nemt for selv begyndere at opnå en god ro-teknik, og maskinens gennemarbejdede konstruktion giver brugeren en naturlig og gnidningsløs fornemmelse af hvert enkelt åretag.

 

 

IKONISK DESIGN

WaterRower Original Series er en udvikling af den allerførste WaterRower. Som et berømt stykke design er WaterRower Original Series blevet udstillet på både New Yorks Museum of Moderne Art og på Londons Design Museum.

HOLDBAR

Håndbygget I USA for at sikre kvalitet og holdbarhed. WaterRoweren har  3 års garanti på rammen og 5 års garanti på enkeltdele.

 

Kan leveres i hele vores sortiment af bæredygtigt hårdttræ.
 

 

 

Eg

Ask

Walnød

Club

 

 

Dimensioner: i brug Længde: 209 cm, Bredde: 57 cm, Højde: 53 cm
Dimensioner: opbevaret Dybde: 53 cm, Bredde: 57 cm, Højde: 209 cm
Produktvægt Med vand: 47 kg, uden vand: 30 kg
Brugervægt/højdebegrænsning 150 kg / 208 cm
Garanti 5 år træramme, 3 års dele
Pakkestørrelse (kasse 1) : L: 71 cm, B: 62 cm, H: 59 cm, Vægt: 25 kg
Pakkestørrelse (kasse 2) : L: 214 cm, B:15 cm, H: 8 cm, Vægt: 14 kg