WaterRower S4

Den originale WaterRower i smukke træsorter

WaterRower S4 er til dig, der ønsker den originale vandromaskine i det ikoniske design fra 1988 eller har æstetiske krav til en specifik træsort. Vælg din favorit i ask, eg, valnød, kirsebær, sort eller club.

Pris fra 10.495,00 DKK (inkl. moms)

Beskrivelse

WaterRower S4 er den originale romaskine med vandmodstand. Designet er det oprindelige, som blev opfundet af ingeniør og eliteroer John Duke i 1988, og kommer i fem smukke, bæredygtige træsorter, der matcher NOHRD’s fitnessserie. Det er også S4-romaskinen, der er kendt fra den populære tv-serie House of Cards

Romaskinen er udstyret med WATERROWER's unikke vandtank, hvor 5-19 liter postevand skubbes af det patenterede WaterRower Flywheel, der giver dig alle fordelene ved naturlig træning med vand. WaterRower S4 er konstrueret med to robuste træskinner og et meget støjsvagt rosæde, så du kan nyde lyden af skvulpende vand, når du træner. Din performance kan du måle på den medfølgende S4-monitor, der er monteret på siden af romaskinen og måler alle essentielle rodata.

WaterRower S4 er håndbygget i nøje udvalgte kvalitetsmaterialer på vores fabrik i USA, er let at manøvrere og kan opbevares stående, når romaskinen ikke er i brug. Med WaterRower S4 får du et æstetisk fitnessmøbel i valgfri træsort, der passer ind hvilket som helst miljø.

Specifikationer

Produkter WATERROWER │ Romaskiner
Product Info Headlines Show headlines?
Dimensioner - I brug (L x B x H): 209 x 56 x 53 cm
Dimensioner - Under opbevaring (L x B x H): 56 x 53 x 209 cm
Vægt: 47 kg
Træsorter: Eg, Valnød, Ask, Kirsebær, Sortbejdsert
Max brugervægt: 150 kg
Sidde højde: 31 cm
Vange(r): 2 x Trævanger
Modstand: Responsivt paddelhjul i vandtank
Monitor / computer: S4 Performance Monitor
Strømforsyning: 4 x AA batterier
Tilbehør:

Tablet holder: Option
Laptop holder: Option
HiRise adapter: Option
XL-Rails: Option
SmartRow: Option
ComModule: Option

Pakkestørrelse og vægt:

Box 1: 71 x 61 x 61 cm cm / 25 kg
Box 2: 215 x 15 x 10 cm / 15 kg

Apps og applikationer:

WaterRower Connect (require ComModule)
KinoMap (require ComModule)
SmartRow (require SmartRow hardware)

Samling/montage nødvendig: Ja
Garanti:

Trædele: 5 år
Andre dele: 2 år

Dimensioner

FORDELENE

Gennemtænkt design ned til den mindste detalje

OPLEV WATERROWER

 • <span>DESIGNET</span>Klassikeren fra 1988
  DESIGNETKlassikeren fra 1988
  WaterRower S4 er konstrueret i det oprindelige, ikoniske WATERROWER-design fra 1988, der blev opfundet af den amerikanske eliteroer og ingeniør John Duke. Duke udviklede det tidløse fitnessmøbel med den grundtanke, at roning på landjorden simulerer roning på vandet så realistisk som muligt.
 • <span> VANDTANKEN</span>Som at ro på vandet
  VANDTANKENSom at ro på vandet
  Det særlige ved alle WaterRowers er vandtanken, hvor almindeligt postevand skubbes af det patenterede WaterFlywheel. Det giver den naturlige, rislende og samtidig effektive vandmodstand og gør roning på WaterRowers helt unik. Modstanden skal ikke indstilles manuelt, for den bestemmes udelukkende af dig:

  Jo hårdere du trækker, jo større modstand. 

 • <span> TRÆNINGEN</span>Træn effektivt og skånsomt
  TRÆNINGENTræn effektivt og skånsomt
  På WaterRower S4 træner du både cardio, styrke og kredsløb på én og samme gang. Du forbrænder kalorier, du opbygger styrke og udholdenhed, og du aktiverer hele kroppen. Samtidig fordeler du belastningen ud på hele kroppen, så du undgår stød og minimerer risikoen for skader. Derfor er romaskinen velegnet for alle uanset niveau - også til genoptræning efter skader.
 • <span> TRÆET</span>Håndbygget i bæredygtige træsorter
  TRÆETHåndbygget i bæredygtige træsorter
  WaterRower S4 er håndbygget i massivt kvalitetstræ på vores WATERROWER-fabrik i USA. Det anvendte træ til WaterRowers kommer fra bæredygtigt forvaltede skove og er beskyttet med olie for at undgå snavs og pletter. Vores S4-romaskine fremstilles i fem smukke træsorter, der matcher NOHRD’s fitnessserie.
  Læs mere om træet
 • <span>PERFORMANCEN</span>Mål din træning med S4-monitoren
  PERFORMANCENMål din træning med S4-monitoren
  Med din WaterRower S4 følger S4-monitor, der viser dine rodata. Monitoren er monteret på siden og kan vippes, så du nemt kan følge med i performance under din træning. Du kan Bluetooth-aktivere S4-monitoren ved at tilkøbe WaterRower ComMoule.
 • DIGITAL OPGRADERING
  ComModule til S4-monitor

  Forvandl din S4-monitor til en Bluetooth-aktiveret enhed med WaterRower ComModule, og nyd en interaktiv rooplevelse. Med ComModule kan du oprette forbindelse til WATERROWER's træningsapps WaterRower Connect og WaterRower TV via din Android- eller iOS-enhed. ComModule indsættes i bagsiden af din S4-monitor og har et genopladeligt lithium-batteri.

 • DIGITAL OPGRADERING
  SmartRow

  Opnå bedre træningsdata og bedre performance med SmartRow! SmartRow er en intelligent effektmåler, der meget nøjagtigt måler din WaterRower-ydeevne. Dataene overføres trådløst via Bluetooth til den gratis SmartRow-app, som er iOS- og Android-kompatibel. 

FLERE FORDELE

Den ultimative træningsoplevelse

 • Pladsbesparende opbevaring
  Pladsbesparende opbevaring

  Når WaterRower placeres lodret, optager romaskinen lige så lidt plads som en stol. Tyngdepunktet er på tanken, så WaterRower kan løftes for enden af skinnen uden problemer, og takket være gummihjulene er romaskinen nem at manøvrere med.

 • Justerbar fodstøtte
  Justerbar fodstøtte

  WaterRower-fodbrættet giver maksimal fleksibilitet, der konstant sikrer en optimal roposition. Fodstøttens højde justeres nemt med et tryk på en knap.

 • Lydsvagt og komfortabelt sæde
  Lydsvagt og komfortabelt sæde

  WaterRower-sædet glider næsten lydløst over skinnerne, når du ror, så du kan nyde lyden af rislende vand. Sædet har en ergonomisk formet pude, så du sidder behageligt under træningen.